B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #201 baybarsyontar dedi: Berkant, sami bir şey soracağım kafama takıldı, bu Root'u kaldırmanın ne tür yolları var ? Çok uğraş gerektiriyor mu ? Genişletmek için tıkla... Birazcık uğraştırıcı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
baybarsyontar dedi: Berkant, sami bir şey soracağım kafama takıldı, bu Root'u kaldırmanın ne tür yolları var ? Çok uğraş gerektiriyor mu ? Genişletmek için tıkla... Birazcık uğraştırıcı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 8 Mart 2014 #202 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Birazcık uğraştırıcı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada kullanılan Odin sürümü benim Root'lamak için kullandığımdan düşük. 3.09 Odin'de nasıl yapabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Birazcık uğraştırıcı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada kullanılan Odin sürümü benim Root'lamak için kullandığımdan düşük. 3.09 Odin'de nasıl yapabilirim ?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #203 baybarsyontar dedi: Burada kullanılan Odin sürümü benim Root'lamak için kullandığımdan düşük. 3.09 Odin'de nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Aynı şekilde yapabilirsiniz.
baybarsyontar dedi: Burada kullanılan Odin sürümü benim Root'lamak için kullandığımdan düşük. 3.09 Odin'de nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Aynı şekilde yapabilirsiniz.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #204 202 ile yanıt hala çok da zor olmayan ROM ve Root işlemini kavrayıp yapamadıysanız bu vakitten sonra hiç yapmayın zaten. Konuyu kilitliyorum, gerekli bilgiler 202 yanıtın için kesin vardır.
202 ile yanıt hala çok da zor olmayan ROM ve Root işlemini kavrayıp yapamadıysanız bu vakitten sonra hiç yapmayın zaten. Konuyu kilitliyorum, gerekli bilgiler 202 yanıtın için kesin vardır.