AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.120 Çözümler 82 Yer Başkent 28 Şubat 2020 #1 Evet arkadaşlar, root yetkisine sahip iyi bir temizlik uygulaması önerisinde bulunabilir misiniz?
hengin Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 821 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #2 Öyle bir uygulama cihaza zarar verebilir. Silinmemesi gereken şeyleri silebilir. Bunların yanında cihazdaki verilerinin çalınmasına sebep olabilir. Ama bir şeyler silsin istersen CCleaner'a bakabilirsin.
Öyle bir uygulama cihaza zarar verebilir. Silinmemesi gereken şeyleri silebilir. Bunların yanında cihazdaki verilerinin çalınmasına sebep olabilir. Ama bir şeyler silsin istersen CCleaner'a bakabilirsin.
G Guest34HG5400 Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #3 Ben root olmayan cihazımda Sd Maid Pro kullanıyorum. Root ile daha verimli çalışabilir. SD Maid: Sistem Temizlik Aracı - Google Play'de Uygulamalar Android'inizi temiz ve düzenli tutacak bir hizmetçi. play.google.com
Ben root olmayan cihazımda Sd Maid Pro kullanıyorum. Root ile daha verimli çalışabilir. SD Maid: Sistem Temizlik Aracı - Google Play'de Uygulamalar Android'inizi temiz ve düzenli tutacak bir hizmetçi. play.google.com
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.120 Çözümler 82 Yer Başkent 28 Şubat 2020 #4 Guest34HG5400 dedi: Ben root olmayan cihazımda Sd Maid Pro kullanıyorum. Root ile daha verimli çalışabilir. SD Maid: Sistem Temizlik Aracı - Google Play'de Uygulamalar Android'inizi temiz ve düzenli tutacak bir hizmetçi. play.google.com Genişletmek için tıkla... Lucky Patcher ile Premium aldım
Guest34HG5400 dedi: Ben root olmayan cihazımda Sd Maid Pro kullanıyorum. Root ile daha verimli çalışabilir. SD Maid: Sistem Temizlik Aracı - Google Play'de Uygulamalar Android'inizi temiz ve düzenli tutacak bir hizmetçi. play.google.com Genişletmek için tıkla... Lucky Patcher ile Premium aldım
G Guest34HG5400 Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #5 AceTeq dedi: Lucky Patcher ile Premium aldım Genişletmek için tıkla... 8TL fazla bir ücret değil. Satın alabilirdin.
AceTeq dedi: Lucky Patcher ile Premium aldım Genişletmek için tıkla... 8TL fazla bir ücret değil. Satın alabilirdin.