şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.547 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2023 #11 Mr.HungryUser dedi: Kim Genişletmek için tıkla... Siz..
Mr.HungryUser Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #12 Yağızımsı dedi: Telefondan da yapılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şifre20 dedi: Siz.. Genişletmek için tıkla... Yoo kulanmıyom ki
Yağızımsı dedi: Telefondan da yapılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şifre20 dedi: Siz.. Genişletmek için tıkla... Yoo kulanmıyom ki
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.547 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2023 #13 Mr.HungryUser dedi: Tamamdır Yoo kulanmıyom ki Genişletmek için tıkla... Yazdıklarınız çeviriyi andırıyor tıpkı çeviri kullanılmış gibi.
Mr.HungryUser dedi: Tamamdır Yoo kulanmıyom ki Genişletmek için tıkla... Yazdıklarınız çeviriyi andırıyor tıpkı çeviri kullanılmış gibi.
Mr.HungryUser Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #14 şifre20 dedi: Yazdıklarınız çeviriyi andırıyor tıpkı çeviri kullanılmış gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler Yağızımsı dedi: Sanırım router demek istediniz. Modem arayüzü (genellikle 192.168.1.1)>Güvenlik>VPN İnternetten bi VPN Gateway bul yapıştır. Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1 bunu yazdım telefonumda açılmadı
şifre20 dedi: Yazdıklarınız çeviriyi andırıyor tıpkı çeviri kullanılmış gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler Yağızımsı dedi: Sanırım router demek istediniz. Modem arayüzü (genellikle 192.168.1.1)>Güvenlik>VPN İnternetten bi VPN Gateway bul yapıştır. Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1 bunu yazdım telefonumda açılmadı
4 405531 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 369 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Aralık 2023 #15 Mobil cihazınızda mevcut VPN programı var anladığım kadarıyla, o uygulamayı Android ise bir emulator ile bilgisayarınızdan da kullanabilirsiniz.
Mobil cihazınızda mevcut VPN programı var anladığım kadarıyla, o uygulamayı Android ise bir emulator ile bilgisayarınızdan da kullanabilirsiniz.
Mr.HungryUser Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #16 Yağızımsı dedi: Güvenlik menüsü>vpn Bedava VPN gatewayleri linki: VPN Gate - Public Free VPN Cloud by Univ of Tsukuba, Japan Genişletmek için tıkla... Ben internetten bununla alakalı videolar buldum ama modem diyor router demiyor aynı şekilde router e kurabilir miyim? Yağızımsı dedi: Telefondan da yapılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de proton VPN kullanıyordum PC de bunun kodlarını modeme atsam çalışır mı modem de. Son düzenleme: 20 Aralık 2023
Yağızımsı dedi: Güvenlik menüsü>vpn Bedava VPN gatewayleri linki: VPN Gate - Public Free VPN Cloud by Univ of Tsukuba, Japan Genişletmek için tıkla... Ben internetten bununla alakalı videolar buldum ama modem diyor router demiyor aynı şekilde router e kurabilir miyim? Yağızımsı dedi: Telefondan da yapılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de proton VPN kullanıyordum PC de bunun kodlarını modeme atsam çalışır mı modem de.
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #17 Mr.HungryUser dedi: Bir de proton VPN kullanıyordum PC de bunun kodlarını modeme atsam çalışır mı modem de. Genişletmek için tıkla... Kod derken? Gateway mi demek istediniz? Mr.HungryUser dedi: Ben internetten bununla alakalı videolar buldum ama modem diyor router demiyor aynı şekilde router e kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mr.HungryUser dedi: Bir de proton VPN kullanıyordum PC de bunun kodlarını modeme atsam çalışır mı modem de. Genişletmek için tıkla... Kod derken? Gateway mi demek istediniz? Mr.HungryUser dedi: Ben internetten bununla alakalı videolar buldum ama modem diyor router demiyor aynı şekilde router e kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.