ArdaB4Y Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Merhaba. Bundan 1 hafta önce RAT yedim ve 1 e-posta hesabım çalındı. Bundan sonra hemen farklı bir bilgisayar ve USB'den Windows'u kurdum ve temiz kurulum yaptım ancak hala virüs bilgisayarımda ve bu rootkitmiş bunu nasıl kaldırırım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
Merhaba. Bundan 1 hafta önce RAT yedim ve 1 e-posta hesabım çalındı. Bundan sonra hemen farklı bir bilgisayar ve USB'den Windows'u kurdum ve temiz kurulum yaptım ancak hala virüs bilgisayarımda ve bu rootkitmiş bunu nasıl kaldırırım?
T TeknolojiProsu Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #2 Maalesef rootkit bildiğim kadarıyla tüm cihaza yerleşiyor ve silinmiyor. Bilgisayarın SSD'sini değiştirmek bir çözüm olabilir belki. Malwarebytes ile deneyebilirsin ama ne kadar etkili bilmiyorum.
Maalesef rootkit bildiğim kadarıyla tüm cihaza yerleşiyor ve silinmiyor. Bilgisayarın SSD'sini değiştirmek bir çözüm olabilir belki. Malwarebytes ile deneyebilirsin ama ne kadar etkili bilmiyorum.