Hnezx Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Rootlu BlueStacks indirmek istiyorum ama sonradan ekleme falan değil direk rootlu indirmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
Rootlu BlueStacks indirmek istiyorum ama sonradan ekleme falan değil direk rootlu indirmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
F flugsmoove Femtopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 127 29 Ağustos 2022 #2 Direkt olarak Rootlu indiremezsiniz. Sonradan yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki adımları takip edin.
Direkt olarak Rootlu indiremezsiniz. Sonradan yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki adımları takip edin.
Hnezx Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 flugsmoove dedi: Direkt olarak Rootlu indiremezsiniz. Sonradan yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki adımları takip edin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ya dosyalardan. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
flugsmoove dedi: Direkt olarak Rootlu indiremezsiniz. Sonradan yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki adımları takip edin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ya dosyalardan.
F flugsmoove Femtopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 127 31 Ağustos 2022 #4 Hnezx dedi: Yaptım ya dosyalardan. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözülmesine sevindim. "Çözüm" olarak işaretler misiniz? İnsanlar bilgilensin.
Hnezx dedi: Yaptım ya dosyalardan. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözülmesine sevindim. "Çözüm" olarak işaretler misiniz? İnsanlar bilgilensin.