2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 9 Mayıs 2021 #11 Çok güzel paranı çaldırırsın.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 9 Mayıs 2021 #12 Quantum9 dedi: Abow ne yazmışım. ROM diye okumam peki benim :/ Genişletmek için tıkla... Fark ettim, ROM işi biraz sıkıntı. Geçen hafta bit Telegram grubunda paylaşılan ROM'da maalesef banka uygulamaları için bit yeniği çıktı. Güvenilir yerlerden ROM almak lazım.
Quantum9 dedi: Abow ne yazmışım. ROM diye okumam peki benim :/ Genişletmek için tıkla... Fark ettim, ROM işi biraz sıkıntı. Geçen hafta bit Telegram grubunda paylaşılan ROM'da maalesef banka uygulamaları için bit yeniği çıktı. Güvenilir yerlerden ROM almak lazım.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 9 Mayıs 2021 #13 Stok ROM dışında ROM kurmayın. Root güvenlik riski oluşturur.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 9 Mayıs 2021 #14 Conficker Belasi dedi: Stok ROM dışında ROM kurmayın. Root güvenlik riski oluşturur. Genişletmek için tıkla... Bence kullanabilen için çok güzel bir nimet hocam. Arkadaşım root sağ olsun Mi 5 ile Android 11 kullannıyor 8 saat ekran süresi ile
Conficker Belasi dedi: Stok ROM dışında ROM kurmayın. Root güvenlik riski oluşturur. Genişletmek için tıkla... Bence kullanabilen için çok güzel bir nimet hocam. Arkadaşım root sağ olsun Mi 5 ile Android 11 kullannıyor 8 saat ekran süresi ile