Rootlu Galaxy S3 Mini Açılmıyor

Merttt26

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Garantisi bittiği için S3 Mini telefonumu Rootladım Ve Room attım 1haftadır sorunsuz ve eskiye göre çok hızlanan telefonum dün akşam yatmadan önce şarj'a taktım %19 jarj vardı sabah uyandığımda telefonu açmaya çalıştım telefon kapalıydı jarj olmadığını düşünürek bide bilgisayara usb aracılığı ile takarak jarj olmasını bekledim ama yine jarj olmadı veya olmadığını düşünüyorum telefonu açmaya çalışınca hiç bi hayat belirtisi yok ne yapabilirim ?

Eğer cihaz download veya recovery moda girmiyorsa; bataryayı sökün. Pc de odini açın ve pc ile telefon arasindaki usb bağlantısını yapın. Telefondan ses kısma ve açmaya ayni anda basarken bataryayı yerleştirin download mod açılacaktır. Sonra stock romu odin üzerinden yükleyin.

Eğer cihaz download veya recovery moda girmiyorsa; bataryayı sökün. Pc de odini açın ve pc ile telefon arasindaki usb bağlantısını yapın. Telefondan ses kısma ve açmaya ayni anda basarken bataryayı yerleştirin download mod açılacaktır. Sonra stock romu odin üzerinden yükleyin.
Teşşekürler deniyorum şimdi

Teşşekürler deniyorum şimdi
Kardeşim çok teşşekür ederim download modada gerek kalmadı direk charsıng diye bi ekran geldi bekledim 10dk sonra normal açabilidim telefonu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı