ardaturan32 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Rootlu Redmi Note 10 Pro güncellenemiyor. Güncelleye tıklıyorum güncellenmiyor.
T teknofan92 Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Pc ile güncelleyebilirsin veya twrp varsa recovery rom ilede güncelleyebilirsin.
ardaturan32 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 teknofan92 dedi: Pc ile güncelleyebilirsin veya twrp varsa recovery rom ilede güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... pc ile nasıl güncelleyebilirim twrp yok
teknofan92 dedi: Pc ile güncelleyebilirsin veya twrp varsa recovery rom ilede güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... pc ile nasıl güncelleyebilirim twrp yok
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Recovery varsa mifirm sitesinden güncel sürümü SD karta atıp recoveryden flashlayabilirsiniz.
Umut Kaya Bal Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 7 Eylül 2024 #5 Global rom atmayi dene, ben olsam custom rom kurardim
ardaturan32 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #6 Cheese Wizzard dedi: Recovery varsa mifirm sitesinden güncel sürümü SD karta atıp recoveryden flashlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende bu siteyi unutmuştum teşekkür ederim aklıma geldi Umut Kaya Bal dedi: Global ROM atmayi dene, ben olsam Custom ROM kurardim Genişletmek için tıkla... Recovry nedir? Download V14.0.8.0.TKFMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 Pro - Global Stable in MiFirm peki buradan mı indireceğim? Son düzenleme: 7 Eylül 2024
Cheese Wizzard dedi: Recovery varsa mifirm sitesinden güncel sürümü SD karta atıp recoveryden flashlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende bu siteyi unutmuştum teşekkür ederim aklıma geldi Umut Kaya Bal dedi: Global ROM atmayi dene, ben olsam Custom ROM kurardim Genişletmek için tıkla... Recovry nedir? Download V14.0.8.0.TKFMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 Pro - Global Stable in MiFirm peki buradan mı indireceğim?