Rootlu telefon ile banka hesabına girmek sorun olur mu?

11yusuf46

Hectopat
Daha fazla  
Root atılmış telefonda banka hesabıma giriş yapsam sıkıntı çıkarır mı banka ile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Magisk ise rootu gizleyin, değilse girmenizi önermem sorun çıkarır.

Magisk hide kullanabilirsiniz, virüs gömülü bir uygulamaya root izni vermediyseniz de güvenlik açısından sıkıntı olmaz.

Bazı banka uygulamaları kabul etmiyor zaten. Rootlu olmasını. Büyük ihtimalle sorun çıkarır.

Eğer root yetkisini saçmasapan ne olduğu bilinmeyen uygulamalara verdiyseniz sorun çıkar. Yok sıkıntı çıkartmayacak uyguşamalara verdim dersenis girin. Magisk kullanıyorsanız Magisk Hide'ı açın.

Magisk modüllerine girip Magisk Hide yükleyin. Bu modül, telefonun rootlu olduğunu diğer uygulamalardan gizler.

Önemli nokta, root ile yetki verdiğiniz uygulamalar güvenli mi, buna dikkat edin. Değilse, yetkiyi geri alın. Güvenli olanlar kalsın. Güvenliyse, sorun çıkmaz. Normal şekilde kullanıma devam edebilirsiniz.

Ben de bir sikinti yasamadan girdim. Magisk'i gizlemedim. Bazi banka uygulamalari; rootlu oldugundan risk kabul etmeyiz diye uyari veriyordu.

Yalniz telefonumda az ve guvenli uygulamalar vardi. Belki bundan basima birsey gelmemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…