S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 3 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Magisk room kullanıyorum. Cihazıma neler yapabilirim? Güzel bir eklenti veya uygulama varsa söyler misiniz?
Merhaba, Magisk room kullanıyorum. Cihazıma neler yapabilirim? Güzel bir eklenti veya uygulama varsa söyler misiniz?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2023 #2 Zarchiver indirin ve root erişimi verin.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 3 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Zarchiver indirin ve root erişimi verin. Genişletmek için tıkla... Ne işime yarayacak?
sukuterkopke dedi: Zarchiver indirin ve root erişimi verin. Genişletmek için tıkla... Ne işime yarayacak?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2023 #4 Screamy dedi: Ne işime yarayacak? Genişletmek için tıkla... Dosyalara falan erişebilirsiniz, ben bu yolla boot animasyonunu değiştirmiştim.
Screamy dedi: Ne işime yarayacak? Genişletmek için tıkla... Dosyalara falan erişebilirsiniz, ben bu yolla boot animasyonunu değiştirmiştim.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Screamy dedi: Merhaba, Magisk room kullanıyorum. Cihazıma neler yapabilirim? Güzel bir eklenti veya uygulama varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Game Guardian. Cheat Engine'nin aynısı.
Screamy dedi: Merhaba, Magisk room kullanıyorum. Cihazıma neler yapabilirim? Güzel bir eklenti veya uygulama varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Game Guardian. Cheat Engine'nin aynısı.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 3 Ağustos 2023 #6 sukuterkopke dedi: Dosyalara falan erişebilirsiniz, ben bu yolla boot animasyonunu değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Boot animasyonları nerede bulabilirim? Ve nasıl yapabilirim peki? Eren T. dedi: Game Guardian. Cheat Engine'nin aynısı. Genişletmek için tıkla... Offline oyunlarda, para hilesi yani Toprak Abiye gerek kalmadı.
sukuterkopke dedi: Dosyalara falan erişebilirsiniz, ben bu yolla boot animasyonunu değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Boot animasyonları nerede bulabilirim? Ve nasıl yapabilirim peki? Eren T. dedi: Game Guardian. Cheat Engine'nin aynısı. Genişletmek için tıkla... Offline oyunlarda, para hilesi yani Toprak Abiye gerek kalmadı.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2023 #7 Screamy dedi: Boot animasyonları nerede bulabilirim? Ve nasıl yapabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Play store'da vardı uygulamaları. Bir tane klasöre gidip koyulabiliyordu da internetten. Ben kafamın dönmesini yapmıştım.
Screamy dedi: Boot animasyonları nerede bulabilirim? Ve nasıl yapabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Play store'da vardı uygulamaları. Bir tane klasöre gidip koyulabiliyordu da internetten. Ben kafamın dönmesini yapmıştım.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.214 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 3 Ağustos 2023 #8 Screamy dedi: Boot animasyonları nerede bulabilirim? Ve nasıl yapabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Boot animasyonu TWRP üzerinden yapabiliyorsunuz uygulamalar genelde bootloop yapıyor.
Screamy dedi: Boot animasyonları nerede bulabilirim? Ve nasıl yapabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Boot animasyonu TWRP üzerinden yapabiliyorsunuz uygulamalar genelde bootloop yapıyor.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 3 Ağustos 2023 #9 Ben bu modülleri ve uygulamaları kullanıyorum. YouTube Revanced (Reklamsız ve arkaplanda oynatma özellikleri var.) Universal GMS Doze (Google servislerini zorla uyutuyor.) Dolby Atmos Magic (Daha kaliteli ses için.) Systemless Host (Adaway için.) Adaway (Uygulama) (Reklamları engellemek için.) Franco Kernel Manager (Uygulama) ( İşlemci frekans hızlarına müdahale etmek için.)
Ben bu modülleri ve uygulamaları kullanıyorum. YouTube Revanced (Reklamsız ve arkaplanda oynatma özellikleri var.) Universal GMS Doze (Google servislerini zorla uyutuyor.) Dolby Atmos Magic (Daha kaliteli ses için.) Systemless Host (Adaway için.) Adaway (Uygulama) (Reklamları engellemek için.) Franco Kernel Manager (Uygulama) ( İşlemci frekans hızlarına müdahale etmek için.)
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.992 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #10 Telefona modüller yükleyebilirsiniz. İnternetten modül araştırması yapın. İlgi çekici şeyler olabiliyor. GravityBox kullanabilirsiniz. LSPosed kullanabilirsiniz. Bunlarla hep ekstra özellik eklersiniz telefonunuza. Şu makalede biraz aşağıya kaydırın, liste "1Controller" adlı modül ile başlıyor. Modül listesine oradan bakabilirsiniz. Best Magisk modules Looking for some of the best Magisk modules for modding? We’ve got all the information you need to get started right here. Read on! www.xda-developers.com
Telefona modüller yükleyebilirsiniz. İnternetten modül araştırması yapın. İlgi çekici şeyler olabiliyor. GravityBox kullanabilirsiniz. LSPosed kullanabilirsiniz. Bunlarla hep ekstra özellik eklersiniz telefonunuza. Şu makalede biraz aşağıya kaydırın, liste "1Controller" adlı modül ile başlıyor. Modül listesine oradan bakabilirsiniz. Best Magisk modules Looking for some of the best Magisk modules for modding? We’ve got all the information you need to get started right here. Read on! www.xda-developers.com