S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 1 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Redmi Note 8 telefonuma root atmayı düşünüyorum. Bir riski var mı? Veya bazı uygulamalar filan açılmıyor diye duydum. Doğru mu?
Merhaba, Redmi Note 8 telefonuma root atmayı düşünüyorum. Bir riski var mı? Veya bazı uygulamalar filan açılmıyor diye duydum. Doğru mu?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Herhangi risk yoktur, ufak bi eklenti ile o uygulamalar da calisir. Magisk kullanin.
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 1 Ağustos 2023 #3 Uygulama açılmama durumu bankacılık uygulamalarında oluyor. Zygisk + lsposed + hide my applist ile çözebilirsiniz.
Uygulama açılmama durumu bankacılık uygulamalarında oluyor. Zygisk + lsposed + hide my applist ile çözebilirsiniz.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 1 Ağustos 2023 #4 Umut Nas dedi: Herhangi risk yoktur, ufak bi eklenti ile o uygulamalar da calisir. Magisk kullanin. Genişletmek için tıkla... Geri kaldırılıyor mu peki? Root cihazdan. reLive dedi: Uygulama açılmama durumu bankacılık uygulamalarında oluyor. Zygisk + lsposed + hide my applist ile çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Papara da dahil mi buna?
Umut Nas dedi: Herhangi risk yoktur, ufak bi eklenti ile o uygulamalar da calisir. Magisk kullanin. Genişletmek için tıkla... Geri kaldırılıyor mu peki? Root cihazdan. reLive dedi: Uygulama açılmama durumu bankacılık uygulamalarında oluyor. Zygisk + lsposed + hide my applist ile çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Papara da dahil mi buna?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 Screamy dedi: Geri kaldırılıyor mu peki? Root cihazdan. Genişletmek için tıkla... Kaldirilir ama tavsiye etmem, boot dosyasi zarar gordugu icin telefon acilmaz. Sans isi tabii.
Screamy dedi: Geri kaldırılıyor mu peki? Root cihazdan. Genişletmek için tıkla... Kaldirilir ama tavsiye etmem, boot dosyasi zarar gordugu icin telefon acilmaz. Sans isi tabii.
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 1 Ağustos 2023 #6 reLive dedi: Uygulama açılmama durumu bankacılık uygulamalarında oluyor. Zygisk + lsposed + hide my applist ile çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonrasında web den root izni gerektirin hiçbir uygulamayı crack yüklemeyin sorun olmaz.
reLive dedi: Uygulama açılmama durumu bankacılık uygulamalarında oluyor. Zygisk + lsposed + hide my applist ile çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonrasında web den root izni gerektirin hiçbir uygulamayı crack yüklemeyin sorun olmaz.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 1 Ağustos 2023 #7 Umut Nas dedi: Kaldirilir ama tavsiye etmem, boot dosyasi zarar gordugu icin telefon acilmaz. Sans isi tabii. Genişletmek için tıkla... Format atıldığında filan silinmez değil mi? Root.
Umut Nas dedi: Kaldirilir ama tavsiye etmem, boot dosyasi zarar gordugu icin telefon acilmaz. Sans isi tabii. Genişletmek için tıkla... Format atıldığında filan silinmez değil mi? Root.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #8 Screamy dedi: Papara da dahil mi buna? Genişletmek için tıkla... Dahil, kendim kulllaniyorum rootlu telefon. reLive dedi: Zygisk Genişletmek için tıkla... Bu tek basina yeterli olur. Screamy dedi: Format atıldığında filan silinmez değil mi? Root. Genişletmek için tıkla... Silinir.
Screamy dedi: Papara da dahil mi buna? Genişletmek için tıkla... Dahil, kendim kulllaniyorum rootlu telefon. reLive dedi: Zygisk Genişletmek için tıkla... Bu tek basina yeterli olur. Screamy dedi: Format atıldığında filan silinmez değil mi? Root. Genişletmek için tıkla... Silinir.
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 1 Ağustos 2023 #9 Screamy dedi: Geri kaldırılıyor mu peki? Root cihazdan. Papara da dahil mi buna? Genişletmek için tıkla... Sadece zygisk yeterli genel anlamda bankacılık uygulamaları için ama papara da işlem uygulamanıza gerek yok direk açılıyor. Screamy dedi: Format atıldığında filan silinmez değil mi? Root. Genişletmek için tıkla... Silinmez.
Screamy dedi: Geri kaldırılıyor mu peki? Root cihazdan. Papara da dahil mi buna? Genişletmek için tıkla... Sadece zygisk yeterli genel anlamda bankacılık uygulamaları için ama papara da işlem uygulamanıza gerek yok direk açılıyor. Screamy dedi: Format atıldığında filan silinmez değil mi? Root. Genişletmek için tıkla... Silinmez.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 1 Ağustos 2023 #10 reLive dedi: Sonrasında web den root izni gerektirin hiçbir uygulamayı crack yüklemeyin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Crack derken, APK dosyalardan mi bahsediyorsunuz? Whatsapp Aero gibi.
reLive dedi: Sonrasında web den root izni gerektirin hiçbir uygulamayı crack yüklemeyin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Crack derken, APK dosyalardan mi bahsediyorsunuz? Whatsapp Aero gibi.