R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 1 Ağustos 2023 #11 reLive dedi: Sadece zygisk yeterli genel anlamda bankacılık uygulamaları için ama papara da işlem uygulamanıza gerek yok direk açılıyor. Silinmez. Genişletmek için tıkla... Bunları sorduğunuz göre deneyimsizsiniz. Baştan söyleyeyim bootloader kilidinin açık olması lazım root atmak için. Takıldığınız yerde buradan sorabilirsiniz. Screamy dedi: Crack derken, APK dosyalardan mi bahsediyorsunuz? WhatsApp Aero gibi. Genişletmek için tıkla... Evet APK ama root izni gerektiren APK'lardan bahsediyorum Aero'dan sorun olmaz.
reLive dedi: Sadece zygisk yeterli genel anlamda bankacılık uygulamaları için ama papara da işlem uygulamanıza gerek yok direk açılıyor. Silinmez. Genişletmek için tıkla... Bunları sorduğunuz göre deneyimsizsiniz. Baştan söyleyeyim bootloader kilidinin açık olması lazım root atmak için. Takıldığınız yerde buradan sorabilirsiniz. Screamy dedi: Crack derken, APK dosyalardan mi bahsediyorsunuz? WhatsApp Aero gibi. Genişletmek için tıkla... Evet APK ama root izni gerektiren APK'lardan bahsediyorum Aero'dan sorun olmaz.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #12 reLive dedi: Silinmez Genişletmek için tıkla... Boot dosyasi yeniden yaziliyor, silinir tabii ki.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 12 1 Ağustos 2023 #13 Screamy dedi: Crack derken, APK dosyalardan mi bahsediyorsunuz? Whatsapp Aero gibi. Genişletmek için tıkla... Tek bilmen gereken, bilmediğin-güvenmediğin uygulamara root yetkisi verme. Onun dışında root kesinlikle at. Root özgürlüktür .
Screamy dedi: Crack derken, APK dosyalardan mi bahsediyorsunuz? Whatsapp Aero gibi. Genişletmek için tıkla... Tek bilmen gereken, bilmediğin-güvenmediğin uygulamara root yetkisi verme. Onun dışında root kesinlikle at. Root özgürlüktür .
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #14 Umut Nas dedi: Boot dosyasi yeniden yaziliyor, silinir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonun kendi ayarlarından format atıldığında silinmez, twrpden silinmez fakat bilgisayardan stock rom atılırsa silinir.
Umut Nas dedi: Boot dosyasi yeniden yaziliyor, silinir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonun kendi ayarlarından format atıldığında silinmez, twrpden silinmez fakat bilgisayardan stock rom atılırsa silinir.
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 1 Ağustos 2023 #15 Umut Nas dedi: Boot dosyasi yeniden yaziliyor, silinir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Custom recovery ile atarsan silinmez. Bu arada Magisk'i sadece GitHub üzerinden indirin ve son olarak Magisk'in 25.2 sürümünü kullanmanızı öneririm. 26 biraz sorunlu gibi geldi bana.
Umut Nas dedi: Boot dosyasi yeniden yaziliyor, silinir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Custom recovery ile atarsan silinmez. Bu arada Magisk'i sadece GitHub üzerinden indirin ve son olarak Magisk'in 25.2 sürümünü kullanmanızı öneririm. 26 biraz sorunlu gibi geldi bana.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.111 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #16 Screamy dedi: Merhaba, Redmi Note 8 telefonuma root atmayı düşünüyorum. Bir riski var mı? Veya bazı uygulamalar filan açılmıyor diye duydum. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Magisk ile root olursanız o uygulamalarda root olduğunuzu gizleyebilirsiniz. Riski olup olmaması tamamen size bağlı. Bilmediğiniz uygulamalara root yetkisi vermediğiniz sürece sorun olmaz.
Screamy dedi: Merhaba, Redmi Note 8 telefonuma root atmayı düşünüyorum. Bir riski var mı? Veya bazı uygulamalar filan açılmıyor diye duydum. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Magisk ile root olursanız o uygulamalarda root olduğunuzu gizleyebilirsiniz. Riski olup olmaması tamamen size bağlı. Bilmediğiniz uygulamalara root yetkisi vermediğiniz sürece sorun olmaz.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 1 Ağustos 2023 #17 ardanoir dedi: Hocam telefonun kendi ayarlarından format atıldığında silinmez, twrpden silinmez fakat bilgisayardan stock rom atılırsa silinir. Genişletmek için tıkla... Stock Rom derken, ben şuan global MIUI sürümündeyim. İlk piyasa çıktığı MIUI sürümüne düşürürsem, silinir mi?
ardanoir dedi: Hocam telefonun kendi ayarlarından format atıldığında silinmez, twrpden silinmez fakat bilgisayardan stock rom atılırsa silinir. Genişletmek için tıkla... Stock Rom derken, ben şuan global MIUI sürümündeyim. İlk piyasa çıktığı MIUI sürümüne düşürürsem, silinir mi?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #18 Screamy dedi: Stock Rom derken, ben şuan global MIUI sürümündeyim. İlk piyasa çıktığı MIUI sürümüne düşürürsem, silinir mi? Genişletmek için tıkla... Telefonun modeli, ülkesi ve android sürümü aynı bir rom yüklersen bilgisayardan, root kalkar.
Screamy dedi: Stock Rom derken, ben şuan global MIUI sürümündeyim. İlk piyasa çıktığı MIUI sürümüne düşürürsem, silinir mi? Genişletmek için tıkla... Telefonun modeli, ülkesi ve android sürümü aynı bir rom yüklersen bilgisayardan, root kalkar.