Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 4 Temmuz 2023 #1 Telefonumu geçen rootladım. Birkaç uygulama kullandım ve telefonu az buçuk hızlandırdım. Şimdi işlemci önbelleğini arttırarak hızlandırma diye bir yöntem varmış. Bunu hangi uygulama ile yapıyoruz? Ya da başka önereceğiniz hızlandırma yöntemi var mı?
Telefonumu geçen rootladım. Birkaç uygulama kullandım ve telefonu az buçuk hızlandırdım. Şimdi işlemci önbelleğini arttırarak hızlandırma diye bir yöntem varmış. Bunu hangi uygulama ile yapıyoruz? Ya da başka önereceğiniz hızlandırma yöntemi var mı?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Temmuz 2023 #2 Root booster uygulamasını denediniz mi?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 4 Temmuz 2023 #3 Umutsuz değilim dedi: Root booster uygulamasını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. Bakayım. @Umutsuz değilim hocam kararlılık sorun olmasın diye aşırı hız yerine normal hız moduna aldım. Sizce aşırı hız moduna almalı mıyım? Son düzenleme: 4 Temmuz 2023
Umutsuz değilim dedi: Root booster uygulamasını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. Bakayım. @Umutsuz değilim hocam kararlılık sorun olmasın diye aşırı hız yerine normal hız moduna aldım. Sizce aşırı hız moduna almalı mıyım?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Temmuz 2023 #4 Gokberk_DRY dedi: Hayır denemedim. Bakayım. @Umutsuz değilim hocam kararlılık sorun olmasın diye aşırı hız yerine normal hız moduna aldım. Sizce aşırı hız moduna alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi telefon boşdayken ben pil optimizasyon modunda kullanıyorum bazen performans moduna alıyorum sorun çıkartmadı.
Gokberk_DRY dedi: Hayır denemedim. Bakayım. @Umutsuz değilim hocam kararlılık sorun olmasın diye aşırı hız yerine normal hız moduna aldım. Sizce aşırı hız moduna alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi telefon boşdayken ben pil optimizasyon modunda kullanıyorum bazen performans moduna alıyorum sorun çıkartmadı.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 4 Temmuz 2023 #5 Umutsuz değilim dedi: Tercih meselesi telefon boşdayken ben pil optimizasyon modunda kullanıyorum bazen performans moduna alıyorum sorun çıkartmadı. Genişletmek için tıkla... Pil benim için sorun değil zaten. Eğer aşırı hızlandırırsam kararlılık düşüyor. Aşırı hıza almaya değer mi?
Umutsuz değilim dedi: Tercih meselesi telefon boşdayken ben pil optimizasyon modunda kullanıyorum bazen performans moduna alıyorum sorun çıkartmadı. Genişletmek için tıkla... Pil benim için sorun değil zaten. Eğer aşırı hızlandırırsam kararlılık düşüyor. Aşırı hıza almaya değer mi?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Temmuz 2023 #6 Gokberk_DRY dedi: Pil benim için sorun değil zaten. Eğer aşırı hızlandırırsam kararlılık düşüyor. Aşırı hıza almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Normal kullanımda değmez eğer telefonda çok fazla güç isteyen oyunlar oynamıyorsanız.
Gokberk_DRY dedi: Pil benim için sorun değil zaten. Eğer aşırı hızlandırırsam kararlılık düşüyor. Aşırı hıza almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Normal kullanımda değmez eğer telefonda çok fazla güç isteyen oyunlar oynamıyorsanız.