Rootlu telefona uygulama önerisi

asimavi26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu yeni rootladım uygulama önerirmisiniz ? Android sürümüm 2.3.6

Titanum yerine lin2sd var bende diğeri ne ise yarıyor

Swapper, System App Remover, Root Uninstaller, Root Browser. Swapper hafıza kartından sanal RAM vermek için kullanılır. Gerçek RAM performansı vermese de stabilite artıyor. System App Remover ve Root Uninstaller sistem uygulamalarını silmek için kullanılır. Root Browser ise Dosya Yöneticisidir sistem ayarlarında değişiklik yapmanızı sağlar.

Xposed uygulamasını öneririm. Bu uygulama ile telefonunda birçok değişiklik yapabilirsin.

Swapper SD kart tan mı alıyo MB yi? Birde SD kartin ömrünü azaltmazmi? benim telefonun 290 MB ramı var. Kullanırım

Swapper SD kart tan mı alıyo MB yi? Birde SD kartin ömrünü azaltmazmi? benim telefonun 290 MB ramı var. Kullanırım
Evet SD Kartınızdan alıyor. SD Kart ömrünü kısaltacağını sanmıyorum. Kullanılımı ise şöyle: SD Kartınızın boş alanı (Mesela 8 GB kart boş alan 6 GB) 6 GB Boş alanımız varsa buna şu şekil swap alanı verebiliriz. 512, 1024, 2048... bu katlarda. Alanı verdikten sonra SD Karta baksanız o alan dolu görünmez. Telefonunuzu aç kapa yaptığınız zamanlarda telefon açıldığında da hemen kendisi otomatik devreye giriyor ayrıca açmanıza gerek yok.

Ben simdi swapper ı yukledim 128 MB daha ekledim fazla boş yerim yoktu. Peki olduğunu nerden anlarim 290+128

RAM'a baktığınızda 290 MB'nin üzerine eklenmez ve hafıza kartında dolu olarak o alan görünmez. Ayarlardan Uygulamalar kısmından ya da Hafıza kısmından SD Kartın dolu/boş alanını görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…