Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Rootlu ve bootloader kilidi açılmış telefonda WhatsApp nasıl kullanılır?
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 26 Mayıs 2025 #2 Kamtasya dedi: Rootlu ve bootloader kilidi açılmış telefonda WhatsApp nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... WaEnhancer - pif/trickystore, hiçbiri olmuyorsa hesap flag yemiştir.
Kamtasya dedi: Rootlu ve bootloader kilidi açılmış telefonda WhatsApp nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... WaEnhancer - pif/trickystore, hiçbiri olmuyorsa hesap flag yemiştir.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 26 Mayıs 2025 #3 Ek bir şey yapman gerekmiyor ki, gerekiyor mu? İlk başta custom ROM için uyarıyor bi', başka yamuğunu görmedim.
Ek bir şey yapman gerekmiyor ki, gerekiyor mu? İlk başta custom ROM için uyarıyor bi', başka yamuğunu görmedim.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.228 Makaleler 3 Çözümler 83 26 Mayıs 2025 #4 Yıllarca Android'e saçma sapan ROM'lar yüklemiştim. Hepsi de rootluydu ve magisk ile tonlarca modül kuruyordum. Ama WhatsApp'ın bir root uyarısı falan verdiğini hiç görmedim.
Yıllarca Android'e saçma sapan ROM'lar yüklemiştim. Hepsi de rootluydu ve magisk ile tonlarca modül kuruyordum. Ama WhatsApp'ın bir root uyarısı falan verdiğini hiç görmedim.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #5 Merthella dedi: Waenhancer - pif/trickystore, hiçbiri olmuyorsa hesap flag yemiştir. Genişletmek için tıkla... Tamamen stock ROM kurup WhatsApp hesabına girsem, sonra rootlasam?
Merthella dedi: Waenhancer - pif/trickystore, hiçbiri olmuyorsa hesap flag yemiştir. Genişletmek için tıkla... Tamamen stock ROM kurup WhatsApp hesabına girsem, sonra rootlasam?