S semih463 Hectopat Katılım 27 Ekim 2014 Mesajlar 643 6 Şubat 2015 #1 GM Discovery Elite modelini kullanıyorum. Telefonu rootladım. Titreşimini ve sesini arttırabilir miyim ?
GM Discovery Elite modelini kullanıyorum. Telefonu rootladım. Titreşimini ve sesini arttırabilir miyim ?
bilmemkacGhz Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #2 viper4android kullanarak sesini artırabilirsin. Titreşim hakkında bir bilgim yok.
Papatez Hectopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #3 Yok, maalesef titreşimi arttıramazsın.
OneAcar 37 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #4 bilmemkacGhz dedi: viper4android kullanarak sesini artırabilirsin. Titreşim hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim. Peki kulaklığın ses seviyesini kulaklık performansını yükseltebiliyor muyuz?
bilmemkacGhz dedi: viper4android kullanarak sesini artırabilirsin. Titreşim hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim. Peki kulaklığın ses seviyesini kulaklık performansını yükseltebiliyor muyuz?
bilmemkacGhz Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #5 OneAcar 37 dedi: Kardeşim. Peki kulaklığın ses seviyesini kulaklık performansını yükseltebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet yükseltebilirsin root izni gerektirir bu uygulama.
OneAcar 37 dedi: Kardeşim. Peki kulaklığın ses seviyesini kulaklık performansını yükseltebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet yükseltebilirsin root izni gerektirir bu uygulama.
OneAcar 37 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #6 bilmemkacGhz dedi: Evet yükseltebilirsin root izni gerektirir bu uygulama. Genişletmek için tıkla... Telefonda ROOT yüklü ama İngilizceyi pek iyi anlayamıyorum nasıl yapabilirim acaba ? Bir fikriniz var mıdır ?
bilmemkacGhz dedi: Evet yükseltebilirsin root izni gerektirir bu uygulama. Genişletmek için tıkla... Telefonda ROOT yüklü ama İngilizceyi pek iyi anlayamıyorum nasıl yapabilirim acaba ? Bir fikriniz var mıdır ?