codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.850 Makaleler 3 Çözümler 35 6 Ekim 2023 #11 yusufegekaya0 dedi: En sağlıklı yöntem yazılım atmak kanka. Genişletmek için tıkla... Sebebini de öğrenebilir miyiz bu söyleminin? Yok yere tüm verilerin silinmesi çok mu sağlıklı sence?
yusufegekaya0 dedi: En sağlıklı yöntem yazılım atmak kanka. Genişletmek için tıkla... Sebebini de öğrenebilir miyiz bu söyleminin? Yok yere tüm verilerin silinmesi çok mu sağlıklı sence?
yusufegekaya0 Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 1.374 Çözümler 13 Yer Karabük/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit İşlemci: İ511400H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ Ram: 16 Gb 8X2 Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd Mouse: Logitech G102 MousePad: SteelSeries QCK Medium Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / İçerik Üreticisi 6 Ekim 2023 #12 codefl0w dedi: Sebebini de öğrenebilir miyiz bu söyleminin? Yok yere tüm verilerin silinmesi çok mu sağlıklı sence? Genişletmek için tıkla... Kanka, evet mümkün. Root yazılım atmadan bile kaldırılabilir ama kalıntısı kalır. Root virüs gibi bir şey. En sağlıklısı yazılım atmak. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2023
codefl0w dedi: Sebebini de öğrenebilir miyiz bu söyleminin? Yok yere tüm verilerin silinmesi çok mu sağlıklı sence? Genişletmek için tıkla... Kanka, evet mümkün. Root yazılım atmadan bile kaldırılabilir ama kalıntısı kalır. Root virüs gibi bir şey. En sağlıklısı yazılım atmak.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.850 Makaleler 3 Çözümler 35 6 Ekim 2023 #13 yusufegekaya0 dedi: Kanka, evet mümkün. Root yazılım atmadan bile kaldırılabilir ama kalıntısı kalır. Root virüs gibi bir şey. En sağlıklısı yazılım atmak. Genişletmek için tıkla... Root dediğin özellik sana işletim sisteminin derinine inme fırsatı verir, virüsle en ufak alakası yok. Kaynak belirtebilir misin bari?
yusufegekaya0 dedi: Kanka, evet mümkün. Root yazılım atmadan bile kaldırılabilir ama kalıntısı kalır. Root virüs gibi bir şey. En sağlıklısı yazılım atmak. Genişletmek için tıkla... Root dediğin özellik sana işletim sisteminin derinine inme fırsatı verir, virüsle en ufak alakası yok. Kaynak belirtebilir misin bari?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 6 Ekim 2023 #14 codefl0w dedi: Root dediğin özellik sana işletim sisteminin derinine inme fırsatı verir, virüsle en ufak alakası yok. Kaynak belirtebilir misin bari? Genişletmek için tıkla... Arkadaş virüs demiyor zaten. Magisk'i kaldırdığın zaman kalıntıları kalır, userdata şifrelemesiz olur ama dopingin bunu algılayabileceğini sanmıyorum. Telefona root atılma sebebi IMEI ise daha farklı sıkıntılar yaşarsın. Magisk var ise hide yapmak daha mantıklı gibi duruyor.
codefl0w dedi: Root dediğin özellik sana işletim sisteminin derinine inme fırsatı verir, virüsle en ufak alakası yok. Kaynak belirtebilir misin bari? Genişletmek için tıkla... Arkadaş virüs demiyor zaten. Magisk'i kaldırdığın zaman kalıntıları kalır, userdata şifrelemesiz olur ama dopingin bunu algılayabileceğini sanmıyorum. Telefona root atılma sebebi IMEI ise daha farklı sıkıntılar yaşarsın. Magisk var ise hide yapmak daha mantıklı gibi duruyor.
B Bedrhan Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #15 364809 dedi: Arkadaş virüs demiyor zaten. Magisk'i kaldırdığın zaman kalıntıları kalır, userdata şifrelemesiz olur ama dopingin bunu algılayabileceğini sanmıyorum. Telefona root atılma sebebi IMEI ise daha farklı sıkıntılar yaşarsın. Magisk var ise hide yapmak daha mantıklı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ama sanırım IMEI ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim? Magisk den daha önce yapmaya çalıştım başka sebeplerden dolayı ama başaramamıştım.
364809 dedi: Arkadaş virüs demiyor zaten. Magisk'i kaldırdığın zaman kalıntıları kalır, userdata şifrelemesiz olur ama dopingin bunu algılayabileceğini sanmıyorum. Telefona root atılma sebebi IMEI ise daha farklı sıkıntılar yaşarsın. Magisk var ise hide yapmak daha mantıklı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ama sanırım IMEI ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim? Magisk den daha önce yapmaya çalıştım başka sebeplerden dolayı ama başaramamıştım.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 6 Ekim 2023 #16 Bedrhan dedi: Tam olarak bilmiyorum ama sanırım IMEI ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim? Genişletmek için tıkla... SIM kartını kullanamazsınız. Bedrhan dedi: Magisk'den daha önce yapmaya çalıştım başka sebeplerden dolayı ama başaramamıştım. Genişletmek için tıkla... Magisk var yani doğru mu?
Bedrhan dedi: Tam olarak bilmiyorum ama sanırım IMEI ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim? Genişletmek için tıkla... SIM kartını kullanamazsınız. Bedrhan dedi: Magisk'den daha önce yapmaya çalıştım başka sebeplerden dolayı ama başaramamıştım. Genişletmek için tıkla... Magisk var yani doğru mu?
B Bedrhan Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #17 364809 dedi: SIM kartını kullanamazsınız. Magisk var yani doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ben kendim indirmiştim.
364809 dedi: SIM kartını kullanamazsınız. Magisk var yani doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ben kendim indirmiştim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 6 Ekim 2023 #18 Bedrhan dedi: Ben kendim indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Emin olmak için Magisk'i indirip bana Magisk'in ana sayfasından bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin?
Bedrhan dedi: Ben kendim indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Emin olmak için Magisk'i indirip bana Magisk'in ana sayfasından bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin?
B Bedrhan Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #19 364809 dedi: Emin olmak için Magisk'i indirip bana Magisk'in ana sayfasından bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tamam. 364809 dedi: Emin olmak için Magisk'i indirip bana Magisk'in ana sayfasından bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Magiskmanager.com dan yapıyorum ancak 404 error veriyor
364809 dedi: Emin olmak için Magisk'i indirip bana Magisk'in ana sayfasından bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tamam. 364809 dedi: Emin olmak için Magisk'i indirip bana Magisk'in ana sayfasından bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Magiskmanager.com dan yapıyorum ancak 404 error veriyor
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 6 Ekim 2023 #20 Bedrhan dedi: Magiskmanager.comdan yapıyorum ancak 404 error veriyor. Genişletmek için tıkla... Magisk'in orijinal sayfası GitHub üzerindedir. Release Magisk v26.3 · topjohnwu/Magisk [General] Fix device information detection script [General] Update BusyBox to 1.36.1 [General] Update toolchain that produces broken arm32 executables [App] Fix root service unable to bind on OnePl... github.com
Bedrhan dedi: Magiskmanager.comdan yapıyorum ancak 404 error veriyor. Genişletmek için tıkla... Magisk'in orijinal sayfası GitHub üzerindedir. Release Magisk v26.3 · topjohnwu/Magisk [General] Fix device information detection script [General] Update BusyBox to 1.36.1 [General] Update toolchain that produces broken arm32 executables [App] Fix root service unable to bind on OnePl... github.com