T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #11 Kavara dedi: Çok şükür hiç öyle sorun yaşamadım . Kızaklama olmadı . Genişletmek için tıkla... Bir de bijonları kontrol et yalama olan var mı diye, muayene ile ilgisi var mı bilmiyorum ama tekerlek yerinden çıkarsa büyük sıkıntı.
Kavara dedi: Çok şükür hiç öyle sorun yaşamadım . Kızaklama olmadı . Genişletmek için tıkla... Bir de bijonları kontrol et yalama olan var mı diye, muayene ile ilgisi var mı bilmiyorum ama tekerlek yerinden çıkarsa büyük sıkıntı.
K Kavara Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #12 T21 dedi: Bir de bijonları kontrol et yalama olan var mı diye, muayene ile ilgisi var mı bilmiyorum ama tekerlek yerinden çıkarsa büyük sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Onu dediğin iyi oldu bir tane binonda yalama vardı yanlış degilsem lastikçi demişti
T21 dedi: Bir de bijonları kontrol et yalama olan var mı diye, muayene ile ilgisi var mı bilmiyorum ama tekerlek yerinden çıkarsa büyük sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Onu dediğin iyi oldu bir tane binonda yalama vardı yanlış degilsem lastikçi demişti
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #13 Kavara dedi: Onu dediğin iyi oldu bir tane binonda yalama vardı yanlış degilsem lastikçi demişti Genişletmek için tıkla... Kısa zaman içerisinde baktırman iyi olur, belki tersten saplama falan yaparlar.
Kavara dedi: Onu dediğin iyi oldu bir tane binonda yalama vardı yanlış degilsem lastikçi demişti Genişletmek için tıkla... Kısa zaman içerisinde baktırman iyi olur, belki tersten saplama falan yaparlar.
K Kavara Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #14 T21 dedi: Kısa zaman içerisinde baktırman iyi olur, belki tersten saplama falan yaparlar. Genişletmek için tıkla... Bijonlari kontrol ediyorlar mı
T21 dedi: Kısa zaman içerisinde baktırman iyi olur, belki tersten saplama falan yaparlar. Genişletmek için tıkla... Bijonlari kontrol ediyorlar mı
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #15 Kavara dedi: Bijonlari kontrol ediyorlar mı Genişletmek için tıkla... Ustaya bağlı, dolandırıcı çok.