K KalemAvcısı Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 Bir süredir arıyorum yeni nesil kalemlerde o kadar hoşuma gitmiyor. Yeni nesil kaliteli kalem biliyorsanız önerirseniz sevinirim. Yer: Gaziantep Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2024
Bir süredir arıyorum yeni nesil kalemlerde o kadar hoşuma gitmiyor. Yeni nesil kaliteli kalem biliyorsanız önerirseniz sevinirim. Yer: Gaziantep
Hexcc Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #2 KalemAvcısı dedi: Bir süredir arıyorum yeni nesil kalemlerde o kadar hoşuma gitmiyor. Yeni nesil kaliteli kalem biliyorsanız önerirseniz sevinirim. Yer: Gaziantep. Genişletmek için tıkla... Hocam 1. nesili sarı site dışında bir yerde bulmanız pek de mümkün değil maalesef. Tasarımsal olarak pek benzemiyorlar ancak Rotring 800 sizi üzmez diye düşünüyorum.
KalemAvcısı dedi: Bir süredir arıyorum yeni nesil kalemlerde o kadar hoşuma gitmiyor. Yeni nesil kaliteli kalem biliyorsanız önerirseniz sevinirim. Yer: Gaziantep. Genişletmek için tıkla... Hocam 1. nesili sarı site dışında bir yerde bulmanız pek de mümkün değil maalesef. Tasarımsal olarak pek benzemiyorlar ancak Rotring 800 sizi üzmez diye düşünüyorum.
K KalemAvcısı Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #3 Sarı sitenin ne olduğunu sorabilir miyim hocam Bu arada 2. nesili buldum
ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #4 KalemAvcısı dedi: Sarı sitenin ne olduğunu sorabilir miyim hocam. Bu arada 2. nesili buldum. Genişletmek için tıkla... İkinci el eşya, araba gibi şeyler satan ana rengi sarı olan site.
KalemAvcısı dedi: Sarı sitenin ne olduğunu sorabilir miyim hocam. Bu arada 2. nesili buldum. Genişletmek için tıkla... İkinci el eşya, araba gibi şeyler satan ana rengi sarı olan site.
K KalemAvcısı Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #5 ARASMDN1 dedi: İkinci el eşya, araba gibi şeyler satan ana rengi sarı olan site. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok sağ olun.
ARASMDN1 dedi: İkinci el eşya, araba gibi şeyler satan ana rengi sarı olan site. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok sağ olun.