Rotring 300 ile 500 arasında fark var mı?

492457

Hectopat
Rotring 500 daha ilgimi çekti daha kılas duruyor çünkü. Elimde 120 lira var. 100 lira daha verip 500 alayim mi ne dersiniz?

300 leş gibi bir kalem. 500 alamıyorsanız Rapid alın.

500 alabilirim maddi durumum yetiyor şükürki. Ve birşey sormak istiyorum, bu beni lise sona kadar idare edermi? 8.sınıfım.

Tabiki hocam.
Düşürmezseniz evet. Düşürürseniz Tikky gibi yamuluyor ucu. Rapid daha uzun ömürlü olabilir.

500 alabilirim maddi durumum yetiyor şükürki. Ve birşey sormak istiyorum, bu beni lise sona kadar idare edermi? 8.sınıfım.

Tabiki hocam.
Lisemi Rotring rapid ile gecirdim, her turlu duşme ezilmeye maruz kaldi sorun cikarmadi. Ama dedigim gibi rotring 500lerin ucu içeri görmediğinden, ilk duşmede yamulur bir daha kullanamazsin.

Rotring Rapid bakılabilir 500 alamazsınız. 300 olanı önerilmiyor, kötü çünkü.

Rapid guzel aslinda, tam basmada kalem ucu çikiyor hafif basmada kurşun uç çikiyor.
Nasıl yani?

Lisemi Rotring rapid ile gecirdim, her turlu duşme ezilmeye maruz kaldi sorun cikarmadi. Ama dedigim gibi rotring 500lerin ucu içeri görmediğinden, ilk duşmede yamulur bir daha kullanamazsin.
Rapid pro ya baktım ama oda pahalı geldi. Rapidin tasarımıda ilgimi pek çekmedi. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…