Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller. Bugün kırtasiyede Rotring 3'lü set satın aldım. İçinde tikky 0.7 kalem, silgi ve 0.7 uç vardı. Fakat içinden çıkan kalem bana hafif geldi. Ayrıca iç kısmı da değişik. Normal tikkyler de mi böyle oluyor yoksa bana mı öyle geldi. Sanki setin içinde diye kalitesiz yapmışlar. 140 TL'ye almıştım. İade edebilir miyim?
Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller. Bugün kırtasiyede Rotring 3'lü set satın aldım. İçinde tikky 0.7 kalem, silgi ve 0.7 uç vardı. Fakat içinden çıkan kalem bana hafif geldi. Ayrıca iç kısmı da değişik. Normal tikkyler de mi böyle oluyor yoksa bana mı öyle geldi. Sanki setin içinde diye kalitesiz yapmışlar. 140 TL'ye almıştım. İade edebilir miyim?
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Bugün kırtasiyede Rotring 3'lü set satın aldım. İçinde tikky 0.7 kalem, silgi ve 0.7 uç vardı. Fakat içinden çıkan kalem bana hafif geldi. Ayrıca iç kısmı da değişik. Normal tikkyler de mi böyle oluyor yoksa bana mı öyle geldi. Sanki setin içinde diye kalitesiz yapmışlar. 140 TL'ye almıştım. İade edebilir miyim?
Yani öğrenciyim. Her gün 4-5 saat çalışmadığım için aman aman kullanmam kalem. Ama bana garip gelen şey, 40 TL'ye aldığım Gipta Kipling kalemin Tikky'den daha iyi hissettirmesi. Ayrıca Kipling'de uç kısmındaki metal kısım içeriye giriyor. Bu da bana avantaj sağlıyor. Kırtasiyede çok az farkla aynı kalemin set halini görünce mantıklı geldi aldım. Fakat pek memnun değilim.