H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 893 Çözümler 7 21 Ekim 2023 #11 CEO of SK Hynix dedi: Klasik tikky. Yamulan işlemci pinlerini düzeltmek için en iyi araç. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin ya. Zaten internet fiyatının neredeyse 2 katını ödemişim. Dolandırılmış hissediyorum CEO of SK Hynix dedi: Klasik tikky. Yamulan işlemci pinlerini düzeltmek için en iyi araç. Şu zamana kadar en az 5 tane tikky geçti elimden. Gördüğüm kadarıyla sahte değil. Neyini beğenmediniz? Genişletmek için tıkla... Aşırı hafif geldi. Önceden kullandıklarım daha ağır. Öyle aşırı hafif kalemleri pek sevmiyorum. Ayrıca klik sesi aşırı fazla. Daha ucuz olan kalemim daha az ses çıkarıyor.
CEO of SK Hynix dedi: Klasik tikky. Yamulan işlemci pinlerini düzeltmek için en iyi araç. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin ya. Zaten internet fiyatının neredeyse 2 katını ödemişim. Dolandırılmış hissediyorum CEO of SK Hynix dedi: Klasik tikky. Yamulan işlemci pinlerini düzeltmek için en iyi araç. Şu zamana kadar en az 5 tane tikky geçti elimden. Gördüğüm kadarıyla sahte değil. Neyini beğenmediniz? Genişletmek için tıkla... Aşırı hafif geldi. Önceden kullandıklarım daha ağır. Öyle aşırı hafif kalemleri pek sevmiyorum. Ayrıca klik sesi aşırı fazla. Daha ucuz olan kalemim daha az ses çıkarıyor.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 21 Ekim 2023 #12 aflowe dedi: Öyle demeyin ya. Zaten internet fiyatının neredeyse 2 katını ödemişim. Dolandırılmış hissediyorum Genişletmek için tıkla... Ben geçen senenin başında aynı sete 90 lira vermiştim, hâlâ kullanıyorum. Bugüne oranlasak ben daha fazla para vermişimdir. İade etme şansın varsa bunu önerebilirim fakat biraz ağır kalıyor Tikky yanında. Amazon.com.tr
aflowe dedi: Öyle demeyin ya. Zaten internet fiyatının neredeyse 2 katını ödemişim. Dolandırılmış hissediyorum Genişletmek için tıkla... Ben geçen senenin başında aynı sete 90 lira vermiştim, hâlâ kullanıyorum. Bugüne oranlasak ben daha fazla para vermişimdir. İade etme şansın varsa bunu önerebilirim fakat biraz ağır kalıyor Tikky yanında. Amazon.com.tr