Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 783 Çözümler 3 Dün 21:46 #11 CeoPotato dedi: Hocam dediğiniz kalem bu mu ? ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr 75 TL de indirimim var dediğiniz buysa güzelse alacağım da. Genişletmek için tıkla... Type-er olan ya da biraz daha kalın olan var onlar daha ergonomik olur. Kalem yazım hissyatı olarak çok iyi uç da kırılmıyor ama ikide bir söküp takmamak lazım malzeme kalitesi çok iyi değil çok kurcalarsanız bozulur.
CeoPotato dedi: Hocam dediğiniz kalem bu mu ? ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr 75 TL de indirimim var dediğiniz buysa güzelse alacağım da. Genişletmek için tıkla... Type-er olan ya da biraz daha kalın olan var onlar daha ergonomik olur. Kalem yazım hissyatı olarak çok iyi uç da kırılmıyor ama ikide bir söküp takmamak lazım malzeme kalitesi çok iyi değil çok kurcalarsanız bozulur.
K koaosman Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:16 #12 Oğlan sınava hazırlanırken stresten kalemleri ısırıp söküp parçalıyor. Rotring 800 bende var, öyle okula gidecek bir kalem değil. Şöyle yok edilemez bir kalem öneriniz olur mu?
Oğlan sınava hazırlanırken stresten kalemleri ısırıp söküp parçalıyor. Rotring 800 bende var, öyle okula gidecek bir kalem değil. Şöyle yok edilemez bir kalem öneriniz olur mu?
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.824 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:12 #13 CeoPotato dedi: Hocam dediğiniz kalem bu mu ? ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr 75 TL de indirimim var dediğiniz buysa güzelse alacağım da. Genişletmek için tıkla... 2-3 düşürmeye kırılıyor. Çok severek kullandığım bir kalemdi bu kadar uygun fiyatlı olduğunu bilsem Tikky Retro almazdım... Yazım hissiyatı müthiş, 0,5 fakat neredeyse hiç uç kırmıyor. Malzeme kalitesi dışında çok güzel kalem.
CeoPotato dedi: Hocam dediğiniz kalem bu mu ? ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr 75 TL de indirimim var dediğiniz buysa güzelse alacağım da. Genişletmek için tıkla... 2-3 düşürmeye kırılıyor. Çok severek kullandığım bir kalemdi bu kadar uygun fiyatlı olduğunu bilsem Tikky Retro almazdım... Yazım hissiyatı müthiş, 0,5 fakat neredeyse hiç uç kırmıyor. Malzeme kalitesi dışında çok güzel kalem.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.268 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir Bugün 01:42 #14 CeoPotato dedi: Hocam dediğiniz kalem bu mu ? ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr 75 TL de indirimim var dediğiniz buysa güzelse alacağım da. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bu, bende honeycomb modeli var 2 yıldır kusursuz çalışıyor ben de bu fiyata yakın almıştım kaçırmayın.
CeoPotato dedi: Hocam dediğiniz kalem bu mu ? ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr ゼブラ(ZEBRA) Zebra P-MA85-N2-BL DELGAD Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 mm, Mavi : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr 75 TL de indirimim var dediğiniz buysa güzelse alacağım da. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bu, bende honeycomb modeli var 2 yıldır kusursuz çalışıyor ben de bu fiyata yakın almıştım kaçırmayın.