Diğer Rotring 800+ 1195,10 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birkaç gün önce 1300 liralara inmişti, dikkatimi çekmişti. Zaten almayı düşünüyordum ve biraz önce baktığımda fiyatı 1195'e kadar gerilemiş. Ben normalde 0.7 yazan birisiyim fakat özellikle bu kalem için 2-3 gündür 0.5 deniyordum. Fiyatı da 1195'e gelince hemen aldım. Şu anda Amazon'da, Rapid Pro'nun 0.5'in 1000 TL olduğu, 800'ün 0.5'i indirimli halde bile 1150 TL olduğu yerde, 1195'e bu bedava gibi bir şey. Şiddetle almanızı öneriyorum.

Ağır kalem kullandıysanız sorun olmaz bence. Kullanmadıysanız da, bence alışırsınız. Ben de 300, 500, 600 diye yavaş yavaş gittim. En sonunda ilk defa 800 serisi bir kalem aldım.
Rotring 500'ü uzun süre kullandım, ben de 800 serisine geçmeyi düşünüyorum. Bunun fiyatı iyiymiş harbiden, global fiyatlara bakınca Türkiye'de ucuza bile satılıyor.

Haber verdiğiniz şükranlarımı sunarım.

Güzel günlerde kullanın hocam. Açıkçası bu indirimin forumda çoktan paylaşılmasını beklerdim fakat paylaşılmadı. Ben zaten paylaşacaktım bir de üstüne zaten indirimli fiyat olan 1300'den de 1100'lü seviyelere gelince alıp direk konusunu açtım. Kendinize iyi bakın, ikimize de hayırlı olsun.

Normalde Rapid Pro 0.7 kullaniyordum geçenlerde orta kismindan kırıldı. Önerir misiniz sizce ona göre ağır kaçar mı yoksa hemen hemen ayni midir, tecrubeniz var mı acaba?

Bunun tek farkı ucundaki ekranda kullanmak için lastiği.

Yillardir elimde. Hiç ekran için kullanmadım.

Plus olmayanı bana daha mantıklı geliyor.

Uzun süre yazı yazmak için konforlu bir kalem değil, ziyadesiyle ağır çünkü. Teknik işler için daha uygun.

Yazı yazacaksanız Uni Kuru Toga veya Pentel Smash tarzı bir kalem daha iyi olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…