Diğer Rotring 800+ 1195,10 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadığım şey bir insan kaleme neden 1000 TL para verir? Ben lisede boyu çalıntı visumax, Tikky kullandım. Bu kalem bana ne vadediyor ki de ben buna o parayı vereyim? Bilmediğimden soruyorum.

İnanın bu ekonomide, böyle bir marka için, böyle bir ürün için, 1000 liralar artık çok pahalı olmayan sayılar oluyor.

Oncelikle bana hediye geldi.
Ben olsam bu parayı vermezdim.
Biraz kullandiktan sonra kıymetini anladim.

Diğer kalemler şöyle.
Cebinize attınız. Toplantıya gittiniz.

Size derdini anlatan adamın vakti çok kıymetli. Sırada bekleyen bir sürü adam var.

Güzel güzel not alır yazarken kalem birden mavi ekran verdi.

Yanınızda kalemkutusu ve başka kalem de yoksa. Tam bir rezillik.

Benim yanımda bir de tükenmez olur. Onunla da hızlı yazamam. Gıcık olurum.

Bir diğer durum da iş görüşmesinde yaşadım. Yanımda esantiyon tükenmez vardı sadece. Adam bu mu kalemin diye beni asagilamisti. Zaten 2 aydır issizdim, kalem mi alayım diyemedim tabii.

Sonra anladım ki millet kaleme saate orana burana bakıyor. Ki benim umurumda bile değil.

Zaten o işe de girmedim. Baktım adam gıcık.

İnanın bu ekonomide, böyle bir marka için, böyle bir ürün için, 1000 liralar artık çok pahalı olmayan sayılar oluyor.

Hocam siz soruyu anlamadınız galiba. Ben kalem pahalı mı değil mi diye sormadım. Kalemin fiyatı niye böyle diye sordum. Hayır yani kalemin müthiş özellikleri mi var? 5 saat aralıksız yazı mı yazdırıyor? Anlamadım yani.

Bu konu hakkında, konuda bahsedildi, okuyabilirsiniz.

Öğrencisinizdir veya mesleğiniz / hobileriniz sıkça kalem kağıtla meşgul olmanızı gerektiriyordur, alırsınız. Kişiden kişiye, kalem tutma şeklinden şekline çok değişebilecek bir konu. Ağırlığı, ağırlık merkezi yapılacak işe uygun ayarlanmamış, adi, sizi yarı yolda bırakabilecek bir kalemi kullanmanın keyifsiz olmasını geçtim, bu ürünler kısa sürelerde bile el/bilek ağrısına neden olabiliyor.

Genel kullanım için Pentel, Uni-ball, Rotring gibi markaların düşük-orta fiyatlı bir ürünü bile hissiyat, güvenilirlik ve işlevsellik açısından epey fark ediyor. Gerçekten beğendiğiniz, elinizde iyi hissettiren, yazımı keyifli bir kalem alırsanız hayatınız boyunca kullanırsınız. Anlamlı bir eşyanız olur. Ben 10 yıl önce bir Kuru Toga Advance aldım, hala onu kullanıyorum. İlk günkü gibi çalışıyor.

Bunun bir de saatlerde olduğu gibi statü gösteren bir boyutu var. Benim ilgimi çekmiyor.

Kullanmışlığım oldu hiç önermediğim bir kalem. Çok ağır (zaten öğrenciler için tasarlanmadı) yazı yazarken bir müddet sonra rahatsız ediyor. Fiyatını hak etmiyor eğer uçlu kalem olarak kullanacaksanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…