Rotring Rapid alınır mı?

mamii3456

Centipat
Daha fazla  
Yukarıda dediğim gibi alınır mı? Nasıl kalem?

Yukarıda dediğim gibi alınır mı? Nasıl kalem?
Valla kalemden anlamam etmem ama ben 2 kere kullandım bunu severek de kullandım güzeldi ama ikisi de bozuldu çok geçmeden. 1 seneyi görmedi her ikisi de.
Tombul kalemleri çok seviyorum ben

Hocam dediğiniz modeli kullanmadım ama rotringden kardeşim bu ürünü kullanıyor ve gayet memnun. Ben ise şu kalemi kullanıyorum ben de gayet memnunum. Rotringin avantajı kullanım süresi çeşitli uç modları(az kişinin kullandığı), faber castellin avantajı rotringe göre daha rahat tutuş hissiyatı. Bu arada attığım linkler temsilidir daha uygun fiyata ikisini de bulabilirsiniz önerim Amazon.

Valla kalemden anlamam etmem ama ben 2 kere kullandım bunu severek de kullandım güzeldi ama ikisi de bozuldu çok geçmeden. 1 seneyi görmedi her ikisi de.
Tombul kalemleri çok seviyorum ben
Hocam hangi rengi alınır peki

Hocam ben aldım da kauçuk kısmı dönmeye başladı normalmi
Güle güle kullan da yok aga dönmemesi lazım bi sıkmaya falan çalış gevşedi mi acaba sağa sola çevir o parçası çıkabilen bir şey miydi hatırlamıyorum da belki ondandır eğer çıkabiliyorsa.

onlara söylesem değiştirirlermi çünki aldığım günden beri gevşemiş durumda kauçuk bölgesi

onlara söylesem değiştirirlermi çünki aldığım günden beri gevşemiş durumda kauçuk bölgesi
Valla bilmiyorum hocam internetten aldıysanız ve çok geçmediyse sorun deneyin şansınızı. Mağaza kabul etmez muhtemelen.

Valla bilmiyorum hocam internetten aldıysanız ve çok geçmediyse sorun deneyin şansınızı. Mağaza kabul etmez muhtemelen.
Mağazadan almıştım 1 hafta oldu sanırım ama ben çok temiz ve düzenli baktım ilk aldığım günden beri öyle bir sormam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…