Rotring Rapid vs Rotring Tikky

• Konuyu başlatan Shoto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.403
Rotring Rapid çok fazla ağır. Çizim amaçlı alacaksan Rotring Rapid alman daha uygun olur. Genel kullanım amaçlı alacaksan da Rotring Tikky al. Kalitesi belki tartışılır ama test çözmektir, not tutmaktır daha rahat olur elin. İllaha şeyşeyli bir kalem alacam diyorsan da Scrikss Office kullanıyorum. Hem hafif hem kalitesini hisettiriyor, öneririm. Rotring Rapid'i de kullandım ve gerçekten elini fazlasıyla yoruyor.

Rapid daha iyi fakat ben 2 tane visuclick tercih ederdim.

Rotring Rapid çok fazla ağır. Çizim amaçlı alacaksan Rotring Rapid alman daha uygun olur. Genel kullanım amaçlı alacaksan da Rotring Tikky al. Kalitesi belki tartışılır ama test çözmektir, not tutmaktır daha rahat olur elin. İllaha şeyşeyli bir kalem alacam diyorsan da Scrikss Office kullanıyorum. Hem hafif hem kalitesini hisettiriyor, öneririm. Rotring Rapid'i de kullandım ve gerçekten elini fazlasıyla yoruyor.
Scricks Office nasıl hafif kalem hocam elde döndürürken parmaklarım ağrıyor.

Bence bunları almak yerine Scrikss Matri-X alın.

Ben Faber Castell fanboyu değilim ancak çizim dışı kullanım için Rotring çok pahalı

Rotring Rapid çok fazla ağır. Çizim amaçlı alacaksan Rotring Rapid alman daha uygun olur. Genel kullanım amaçlı alacaksan da Rotring tikky al. Kalitesi belki tartışılır ama test çözmektir, not tutmaktır daha rahat olur elin. İllaki şeyşeyli bir kalem alacağım diyorsan da scrikss Office kullanıyorum. Hem hafif hem kalitesini hisettiriyor, öneririm. Rotring Rapid'i de kullandım ve gerçekten elini fazlasıyla yoruyor.

Tikky çok bozuluyormuş hocam o yüzden almayı düşünmedim scrikss Office kalemlerininde renk kaplaması çıkıyormuş.

Tikky çok bozuluyormuş hocam o yüzden almayı düşünmedim scrikss Office kalemlerininde renk kaplaması çıkıyormuş.
Ben şu an Scrikss GraphX kullanıyorum, iki sene oldu ama boyası çok az kalktı ki bu her markada olur. Sadece bendeki model komple metal olduğu için parmağı acıtıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı