Rotring tikky alınır mı? Öyle oraya buraya çarpma ile kırılmayacak, uygun fiyatlı kalem arıyorum. Tutuşu rahat mıdır?
Rotring tikky alınır mı? Öyle oraya buraya çarpma ile kırılmayacak, uygun fiyatlı kalem arıyorum. Tutuşu rahat mıdır?
Alınır güzel kalem, 500 kere düşürmüşümdür hala sağlam.
Mekanizması nasıldır hocam? Kolay tamir edilir mi? Veya tamir edebilir mekanizmaya sahip mi? Diye de sorayım.Kalem piyasasının Fiat Egea'sı. Fiyatına göre iyi iş görüyor. Ben de 4 sene kullandım lisede.
Yeni aldım, yani çok kalitelide değil çok kalitesizde değil orta derece. Çok beklenti içinede girmeyin zaten Çin'de üretilmiş.
Hocam 35tlye mal oldu diyelim. Bu konudan sonrada zaten İndirim köşesine konu açmayı planlıyordum. Aldım şuan kalemi. Scrikssler de hoş gözüküyor bundan sonra ona yönelirim Muhtemelen. Ama biraz ince olması şüphelendiriyor. Pek ince kalem kullanmadım çünkü.Kaç TL? 100 TL ye ağır scrikss Matrix var. Graph x kullanıyorum ve gerçekten aşırı kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
Ayrıca kalem pirinç(alaşım) yapım.
O inceliği, Rotring ile aynı dayanıklılıkta hissettiriyor. Çok sağlam ve alaşım olduğu için kırılması çok zor.Hocam 35tlye mal oldu diyelim. Bu konudan sonrada zaten İndirim köşesine konu açmayı planlıyordum. Aldım şuan kalemi. Scrikssler de hoş gözüküyor bundan sonra ona yönelirim Muhtemelen. Ama biraz ince olması şüphelendiriyor. Pek ince kalem kullanmadım çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.