Rotring Tikky alınır mı?

Kalem piyasasının Fiat Egea'sı. Fiyatına göre iyi iş görüyor. Ben de 4 sene kullandım lisede.

Kaç TL? 100 TL ye ağır scrikss Matrix var. Graph x kullanıyorum ve gerçekten aşırı kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca kalem pirinç(alaşım) yapım.

Yeni aldım, yani çok kalitelide değil çok kalitesizde değil orta derece. Çok beklenti içinede girmeyin zaten Çin'de üretilmiş.

Bu arada bana göre 20 TL'ye satilan kalemlerden bir farkı yok. Japon pazarından mikro Gold 20 TL'ye almıştım. Bence o daha kaliteliydi ucu. Rotring'i herhalde üst düzey kaliteye atlarım diye aldım, bence ondan daha kalitesiz. Kısacası o tür yerlere bakın. Bir de eliniz benim gibi büyükse küçük geliyor kalem. Yani Rotring'i bilseydim daha önce böyle olduğunu, 20 TL'ye o kalemden alırdım.

Kaç TL? 100 TL ye ağır scrikss Matrix var. Graph x kullanıyorum ve gerçekten aşırı kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca kalem pirinç(alaşım) yapım.
Hocam 35tlye mal oldu diyelim. Bu konudan sonrada zaten İndirim köşesine konu açmayı planlıyordum. Aldım şuan kalemi. Scrikssler de hoş gözüküyor bundan sonra ona yönelirim Muhtemelen. Ama biraz ince olması şüphelendiriyor. Pek ince kalem kullanmadım çünkü.

O inceliği, Rotring ile aynı dayanıklılıkta hissettiriyor. Çok sağlam ve alaşım olduğu için kırılması çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…