Birkaç gün önce 10 liraya aldım arkadaşı, orijinalliği nasıl anlaşılıyor bilmiyorum, made in Germany yazısı var fakat bu ne kadar orijinallik belirtir bilmiyorum.
Fotoğraflar:
Kamera ve çekilen ortamın açısı iyi olmadığı için fotoğraflar kötü ama istediğiniz yerin fotoğrafını atabilirim. @KojiroHyuga04
İkinize cevabım da aynı . İnternette herhalde biri benle aynı sorunla karşılaşmıştır diye bakarken kojiro hocamın nuh'u nebiden kalma bir Donanım Haber entrysini gördüm, burada olduğunuzu da bildiğimden bi şansımı deneyeyim dedim .
Kullanılmış görüntüsünün sebebi elimin hayvan gibi terlemesi sebebiyle etiketin boyasının sökülmesi.
Kalem üretimi zaten durmuş bir kalem, gümrük malı.
10 lira civarlarına alınanlarda ya ucu fazla basar, ya çok fazla uç kırar, ya da bir anda uç basarken gövde kırılır.
Mesaj silindi ama konuya baktım. O hesap bana ait değil.
Rotring Tikky 2 kaleminin orijinal mi yoksa sahte mi olduğunu belirlemenize yardımcı olacak basit adımları öğrenin. Sahte ürünlerden kaçının ve gerçek Rotring kalitesinin tadını çıkarın.
Uç kırma sorunu yaşamadım şu ana kadar ama biraz fazla gidiyormuş gibi gelmedi değil, iç mekanizmasını biraz fazla geriye sıktım ondan oldu herhalde. Eski hale getirince düzeldi.
Aldığım arkadaş şu: