Rotring Tikky II orijinal mi?

Görünüşü orjinal gibi gözüküyor ama ele alıp bakılmadan kesin yorum yapılamaz, ürün ilk nesil ürünlerden biri o yüzden sahte olma ihtimali yüksek.
Ancak 10 TL fiyattan yola çıkarak konuşursam;
• Online platformlardan aldıysan kesinlikle sahtedir. Sahte olmama ihtimali %0,3 gibi bir orandadır.
• Perakende bir mekandan aldıysan orjinaldir.

Sahte ve gerçek Rotring'i ayırmanın en kolay yolu ağırlığıdır.

Görünüşü orjinal gibi gözüküyor ama ele alıp bakılmadan kesin yorum yapılamaz, ürün ilk nesil ürünlerden biri o yüzden sahte olma ihtimali yüksek.
Ancak 10 TL fiyattan yola çıkarak konuşursam;
• Online platformlardan aldıysan kesinlikle sahtedir. Sahte olmama ihtimali %0,3 gibi bir orandadır.
• Perakende bir mekandan aldıysan orjinaldir.

Sahte ve gerçek Rotring'i ayırmanın en kolay yolu ağırlığıdır.
Benimki gayet hafifti.
Üstteki linkten aldım.
Normalde 20 liraya satıyor 0.7sini indirim muhabbeti de var yani
Edit: 45den düşürmüş :D

Benimki gayet hafifti.
Üstteki linkten aldım.
Normalde 20 liraya satıyor 0.7sini indirim muhabbeti de var yani
Edit: 45den düşürmüş :D
Şu anda sahte olma ihtimali daha da kuvvetlendi.
Aşağıdaki tablo ürünü bedavaya aldığını ve kargo ücreti olarak 5 TL ödediğini düşündüğümüzde çıkan sonuçtur.
Kargo ücreti olarak ise 5 TL çok iyimser bir fiyat, dolayısıyla ürün bence kesinlikle sahtedir.
1637079366412.png

Şu anda sahte olma ihtimali daha da kuvvetlendi.
Aşağıdaki tablo ürünü bedavaya aldığını ve kargo ücreti olarak 5 TL ödediğini düşündüğümüzde çıkan sonuçtur.
Kargo ücreti olarak ise 5 TL çok iyimser bir fiyat, dolayısıyla ürün bence kesinlikle sahtedir.
Eki Görüntüle 1216693
Barkodu internette sorguladığımda benim kalem çıktı, etiket bana biraz eskimiş gelmişti.
Kargo 11 tlydi sanırım, en azından ben aldığımda öyleydi.

Barkodu internette sorguladığımda benim kalem çıktı, etiket bana biraz eskimiş gelmişti.
Kargo 11 tlydi sanırım, en azından ben aldığımda öyleydi.
Senin ödediğin kargodan hariç satıcı da kargo ücreti ödüyor.
Trendyol 50 TL altında iki taraftan da kargo ücreti alıyor yani. Ayrıca o barkodu basmak çok zor bir şey değil.
Dediğim gibi bence kesinlikle sahte ancak kesin sonuç istiyorsan firmadan yardım isteyebilirsin.

Newell Rubbermaid Kırtasiye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi
Ayazağa Mah. Mimar Sinan Sok. No. 21
Seba Office Boulevard, D Blok Kat 4 D. 31
34485 İstanbul
0212 366 06 60

Senin ödediğin kargodan hariç satıcı da kargo ücreti ödüyor.
Trendyol 50 TL altında iki taraftan da kargo ücreti alıyor yani, barkodu basmak çok zor bir şey değil.
Dediğim gibi bence kesinlikle sahte ancak kesin sonuç istiyorsan firmadan yardım isteyebilirsin.

Newell Rubbermaid Kırtasiye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi
Ayazağa Mah. Mimar Sinan Sok. No. 21
Seba Office Boulevard, D Blok Kat 4 D. 31
34485 İstanbul
0212 366 06 60
Peki ben kendim anlamak istesem bu kalemin nerelerine dikkatli bakmalıyım bir detayı falan var mı bu kalemlerin?
Yardım istemek için mail atacağım ama adamlara kargolamakla uğraşamam :D
Biraz geç oldu ama yazayım, bir sonraki gün deneme sınavı sırasında metal ucun bağlandığı yerden çatladı biraz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı