A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 16 Şubat 2022 #1 Az önce kırtasiyeden 30 TL'ye aldım ama int e bakınca daha ucuzmus ve classic diye almıştım iade etmeli miyim etsem bu bütçeye ne önerirsiniz?
Az önce kırtasiyeden 30 TL'ye aldım ama int e bakınca daha ucuzmus ve classic diye almıştım iade etmeli miyim etsem bu bütçeye ne önerirsiniz?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 16 Şubat 2022 #2 Çalınmazsa baya götürür Çok kullandım sonunu görmek nasip olmadı daha.
HindistanCevizli Picopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #3 Hocam iade etmeyin bence çok fark yoksa arada esnaf da kazansın.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #4 Uni KURU TOGA öneririm. İkisini de kullandım ve KURU TOGA gerçekten daha iyi. Ayrıca Rotring Visumax'e de bakabilirsiniz.
Uni KURU TOGA öneririm. İkisini de kullandım ve KURU TOGA gerçekten daha iyi. Ayrıca Rotring Visumax'e de bakabilirsiniz.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 16 Şubat 2022 #5 Ben kullanıyorum efsane kalem valla çok kaliteli ve güzel.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 16 Şubat 2022 #6 Megaton dedi: Çalınmazsa bayağı götürür çok kullandım sonunu görmek nasip olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Ucunu dikkatli kullanılması gerekmiş ben arada çizim falanda yspiyorum abartıp kirarsam diye korkuyorum.
Megaton dedi: Çalınmazsa bayağı götürür çok kullandım sonunu görmek nasip olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Ucunu dikkatli kullanılması gerekmiş ben arada çizim falanda yspiyorum abartıp kirarsam diye korkuyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #7 Rotring benim için efsanedir? Ortaokul ve lise yıllarımda Rotring kullanan zengin sayılıyordu.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #8 acar92 dedi: Ucunu dikkatli kullanılması gerekmiş ben arada çizim falanda yspiyorum abartıp kirarsam diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çizim falan da yapıyorsanız iade edip KURU TOGA alın.
acar92 dedi: Ucunu dikkatli kullanılması gerekmiş ben arada çizim falanda yspiyorum abartıp kirarsam diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çizim falan da yapıyorsanız iade edip KURU TOGA alın.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 16 Şubat 2022 #9 acar92 dedi: Ucunu dikkatli kullanılması gerekmiş ben arada çizim falanda yspiyorum abartıp kirarsam diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çizim için uygun değil bence.
acar92 dedi: Ucunu dikkatli kullanılması gerekmiş ben arada çizim falanda yspiyorum abartıp kirarsam diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çizim için uygun değil bence.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.356 Makaleler 8 Çözümler 180 16 Şubat 2022 #10 acar92 dedi: Az önce kırtasiyeden 30 TL'ye aldım ama int e bakınca daha ucuzmus ve classic diye almıştım iade etmeli miyim etsem bu bütçeye ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kardeşim kullanıyordu ama silikonunu tırnaklaya tırnaklaya mahvetmiş.
acar92 dedi: Az önce kırtasiyeden 30 TL'ye aldım ama int e bakınca daha ucuzmus ve classic diye almıştım iade etmeli miyim etsem bu bütçeye ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kardeşim kullanıyordu ama silikonunu tırnaklaya tırnaklaya mahvetmiş.