Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 962 Çözümler 1 Çarşamba 15:50 #1 Bu 2 modelden birini alacağım. Bir kere Tikky kullanmıştım güzeldi, Tikky retro modelini ilk defa görüyorum. Sizce nasıldır?
Bu 2 modelden birini alacağım. Bir kere Tikky kullanmıştım güzeldi, Tikky retro modelini ilk defa görüyorum. Sizce nasıldır?
Victoria Louise Megapat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 801 Çözümler 6 Yer Kırşehir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (Zalman Optima II Soğutucu) / Ekran Kartı: XFX MERC RX 6750 XT / Bellek: 4x8 32 GB DDR4 2866 MHz / Güç Kaynağı: 850W MSI MPG A850GF / Anakart: ASUS ROG STRIX B350-F / Kasa: Sharkoon TG5 / Klavye: MCHOSE Ace68 TTC Uranus eSports Switch / Fare: ATK Blazing Sky Z1 Pro Max / Pad: FreeFall SV Base Haus Edition / Kulaklık: Sennheiser HD 560S + Boya M1DM Mikrofon / Monitör: Koorui G2421V Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen Profil Kapağı 1525871261 Çarşamba 15:59 #2 Tikky artık alınacak kalem değil bence. Eskiden efsaneydi ama o kalite artık yok. Kuru Toga veya Zebra Delguard öneririm. Uni Kuru Toga Siyah 0.7 - Hepsiburada - 111 TL Zebra DELGUARD LIGHT VERSATİL KALE 05 MM ŞEF. MAVİ - Fiyatı, Yorumları Zebra DELGUARD LIGHT VERSATİL KALE 05 MM ŞEF. MAVİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Tikky artık alınacak kalem değil bence. Eskiden efsaneydi ama o kalite artık yok. Kuru Toga veya Zebra Delguard öneririm. Uni Kuru Toga Siyah 0.7 - Hepsiburada - 111 TL Zebra DELGUARD LIGHT VERSATİL KALE 05 MM ŞEF. MAVİ - Fiyatı, Yorumları Zebra DELGUARD LIGHT VERSATİL KALE 05 MM ŞEF. MAVİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com