Router almak mantıklı mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Alacağım bilgisayar sisteminin anakartında Wi-Fi desteği yok. Ben de router almayı düşündüm. Modemin bulunduğu yer ile benim odamın arasında 1 duvar var, ama kablo çekemem maalesef yine de. Masamın üzerine koyup Ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayacağım. Online oyunlar için mantıklı mı? Sık sık oyunda yüklerim. Önerdiğiniz bir ürün var ise atar mısınız?

Eğer ki elinizde eski bir modem varsa onu da router'a çevirebilirsiniz. Her modem olmuyor tabii, internetten bakarak kolayca yapabilirsiniz.

Normal internet kullanımı için iyi ama Online oyunlarda fark oluyor ve profesyonel gibi ciddi oynadığınızda daha çok hissettiriyor

Normal internet kullanımı için iyi ama Online oyunlarda fark oluyor ve profesyonel gibi ciddi oynadığınızda daha çok hissettiriyor.

Ne kadar fark olur hızda? Mesela kablosuz Wi-Fi ile aldığım hızdan bile daha düşük mü olur?

Eğer ki elinizde eski bir modem varsa onu da Router'a çevirebilirsiniz. Her modem olmuyor tabii, internetten bakarak kolayca yapabilirsiniz.
Yok maalesef.

@Abraham23 Varmış hocam. Ama şu an deneme imkanım yok. Yarın denediğimde yazacağım. Bir de USB adaptör daha iyi hız verir mi?

Son düzenleme:
Online oyunlar için en iyi Router'ı veya USB Wi-Fi adaptörü alsanız bile kablolu bağlantının yerini tutmaz. Bir yolunu bulup kablolu bağlantı kurun derim.

Ne kadar fark olur hızda? Mesela kablosuz Wi-Fi ile aldığım hızdan bile daha düşük mü olur?

Yok maalesef.

@Abraham23 Varmış hocam. Ama şu an deneme imkanım yok. Yarın denediğimde yazacağım. Bir de USB adaptör daha iyi hız verir mi?
Hocam şöyle ki çok iyi alırsan verir, ya da çok iyi router alırsan evet olur. Ama biraz tuzlu bunlar, imkanın el veriyorsa her zaman analog bağlantı bir tık önde benim gözümde. Ama çok iyi ekipman çok iyi tenice verir bu konuda. Ucuzları, biraz sürpriz yumurta gibi, duvar kalınlığından, modeminden, internet hızından çok değişiklik gösteriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı