A Altan Özkan Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Merhaba elimde mi router 4A gigabit var. Modem özelliği olmadığı için modem özelliği kazandırma amaçlı bir ürün arıyorum. Ucuz ama hıza etki etmeyecek kablo ile gelen interneti routera aktaracak bir şey mümkün mü? Teşekkürler.
Merhaba elimde mi router 4A gigabit var. Modem özelliği olmadığı için modem özelliği kazandırma amaçlı bir ürün arıyorum. Ucuz ama hıza etki etmeyecek kablo ile gelen interneti routera aktaracak bir şey mümkün mü? Teşekkürler.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Aralık 2022 #2 GPON kutusu ile internete erişim sağlıyorsanız haricen bir şey almanız gerekmiyor. ADSL/VDSL ise direkt modem almanız gerek. Başka yolu yok.
GPON kutusu ile internete erişim sağlıyorsanız haricen bir şey almanız gerekmiyor. ADSL/VDSL ise direkt modem almanız gerek. Başka yolu yok.
A Altan Özkan Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 erme dedi: GPON kutusu ile internete erişim sağlıyorsanız haricen bir şey almanız gerekmiyor. ADSL/VDSL ise direkt modem almanız gerek. Başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şu an ADSL ile erişim sağlıyorum.
erme dedi: GPON kutusu ile internete erişim sağlıyorsanız haricen bir şey almanız gerekmiyor. ADSL/VDSL ise direkt modem almanız gerek. Başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şu an ADSL ile erişim sağlıyorum.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.233 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 8 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 17 Aralık 2022 #4 ISP'nizin verdiği veya elinizde olan başka herhangi bir modemi köprü moduna alıp kullanabilirsiniz. Modemin Wi-Fi ağlarını kapatabilirsiniz.
ISP'nizin verdiği veya elinizde olan başka herhangi bir modemi köprü moduna alıp kullanabilirsiniz. Modemin Wi-Fi ağlarını kapatabilirsiniz.
A Altan Özkan Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #5 Disty dedi: ISP'nizin verdiği veya elinizde olan başka herhangi bir modemi köprü moduna alıp kullanabilirsiniz. Modemin Wi-Fi ağlarını kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fakat elimde hiç modem yok.
Disty dedi: ISP'nizin verdiği veya elinizde olan başka herhangi bir modemi köprü moduna alıp kullanabilirsiniz. Modemin Wi-Fi ağlarını kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fakat elimde hiç modem yok.