TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.077 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 14 Ağustos 2023 #11 DHCP kaydettikten sonra modemi yeniden başlattın di mi?
R russ Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 230 14 Ağustos 2023 #12 TheAny dedi: DHCP kaydettikten sonra modemi yeniden başlattın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam işe yaramadı. TheAny dedi: DHCP kaydettikten sonra modemi yeniden başlattın değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmam gerekiyor cidden kafayı yiyeceğim bilgisayarı her açtığımda internet yok routerı sök tak yapmak zorunda kalıyorum. Son düzenleme: 15 Ağustos 2023
TheAny dedi: DHCP kaydettikten sonra modemi yeniden başlattın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam işe yaramadı. TheAny dedi: DHCP kaydettikten sonra modemi yeniden başlattın değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmam gerekiyor cidden kafayı yiyeceğim bilgisayarı her açtığımda internet yok routerı sök tak yapmak zorunda kalıyorum.
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.048 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #13 russ dedi: Evet hocam işe yaramadı. Hocam ne yapmam gerekiyor cidden kafayı yiyeceğim bilgisayarı her açtığımda internet yok routerı sök tak yapmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözebildidniz mi bende de çihazlar internet erişimi yok diyerek Wi-Fi'yi unut deyip baştan şifre girince internet geliyor.
russ dedi: Evet hocam işe yaramadı. Hocam ne yapmam gerekiyor cidden kafayı yiyeceğim bilgisayarı her açtığımda internet yok routerı sök tak yapmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözebildidniz mi bende de çihazlar internet erişimi yok diyerek Wi-Fi'yi unut deyip baştan şifre girince internet geliyor.