Dostlar. Mercusys kullanıyorum.
Bu alet 2-3 ay önce de aynı sorunu vermişti. Simdi olay şu, routeri Wi-Fi için kullanıyorum. Hiç bir sorun yoktu sonra kendiliğinden birden net kesilmeye basladı. Hem PC'de hem de telefonlarda internet erişimim yok diyor. Modemi resetleyince internet 1-2 dk geliyor sonra yine gidiyor. Ama ana modemden gelen lan kabloyu direkt PC takınca internet geliyor. Hatta şu an kullanıyorum yani internetim var ama routerim de sorun var ve bu sorun kendiliğinden ve hiçbir ayarını kurcalamama rağmen sebepsizce oluşuyor. Daha önce de yapmıştı aynı sorunu bozuk diye söktüm 3-4 gün ellemedim cihaza sonra dedim bir tekrar denim. Yine hiçbir ayara ellemeden kendiliğinden düzeldi uzun zamandır kullanıyorum. Yine aynı hatayı vermeye başladı. Yani ağ aygıtlarım da güncel. Modem arayüzünden de defalarca resetledim hatta ayarları değiştirdim yine de aynı sorunu yaşıyorum. Hatta ilk bu sorunu verince dedim bir bilgisayara format atağım, attım yine olmadı. Yani çok saçma maden bozuluyorsun neden 1'le 3 dakika internet veriyorsun. Dediğim gibi daha önce de oldu sonra yine kendiliğinden düzelmişti. Mantığım almıyor. Başına böyle bir sorun gelen veya bu sorunun nedenini bilen kişiler varsa bana da yardımcı olursa sevinirim. Saygılar.
Sistem; Windows 10 64 Bit.
Router model;