Router kablosuz kullanma

sefus

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç ay önce mercusys AC12g kod adlı router cihazı almıştım. Router kurulumunu falan yaptım. Ancak ben bu router cihazını başka odalara da internet gitsin diye almıştım fakat Router'ın modeme bağlı olan Ethernet kablosunu çıkarınca internete bağlanamıyorum Router'dan. Üstelik kablosu kısa olduğu için modemin hemen yanında bulundurmak zorundayım. Router konusunda cahilim. Router cihazının Ethernet kablosunu modeme bağlamadan nasıl kullanabilirim? Çünkü diğer odalara hala internet gitmediği için, Router'ı çekmeyen herhangi bir odada konumlandırmak istiyorum.

Merhaba. Birkaç ay önce mercusys AC12g kod adlı router cihazı almıştım. Router kurulumunu falan yaptım. Ancak ben bu router cihazını başka odalara da internet gitsin diye almıştım fakat Router'ın modeme bağlı olan Ethernet kablosunu çıkarınca internete bağlanamıyorum Router'dan. Üstelik kablosu kısa olduğu için modemin hemen yanında bulundurmak zorundayım. Router konusunda cahilim. Router cihazının Ethernet kablosunu modeme bağlamadan nasıl kullanabilirim? Çünkü diğer odalara hala internet gitmediği için, Router'ı çekmeyen herhangi bir odada konumlandırmak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu inceleyin hocam WDS bridge özelliğini kullanacaksınız.

Hocam galiba yeni Firmware ile wds bridging özelliği kalkmış. Çünkü göremedim. Ayrıca bende sadece 1 tane router var. Bu arada Router'dan internete girebilmek için Router'ı Ethernet kablosuyla modeme bağlayıp, Router'ı hemen modemin yanında konumlandırmak zorunda mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı