Arkadaşlar normal bir ev internetimiz var 24Mbit. Karşı apartmanda arkadaşlarımız oturuyor. Yaklaşık 50 metre uzakta. Balkonlarından çok zayıf internetimiz çekiyor. Tavsiye edebileceğiniz bir router almamız doğrultusunda karşı evdekiler internetimizden faydalanabilir mi? Böyle bir şey mümkün müdür?
Arkadaşlar normal bir ev internetimiz var 24Mbit. Karşı apartmanda arkadaşlarımız oturuyor. Yaklaşık 50 metre uzakta. Balkonlarından çok zayıf internetimiz çekiyor. Tavsiye edebileceğiniz bir router almamız doğrultusunda karşı evdekiler internetimizden faydalanabilir mi? Böyle bir şey mümkün müdür?
Modemi pencere önüne olabildiğince yaklaştırıp deneyin.
Telefon ve ya laptop adaptörü ile gene de çok iyi çalışacağını düşünmüyorum.
Eğer gerçekten yükseltmeyi denemek istiyorsanız TP-LINK TL-WA901ND 450 Mbps Kablosuz 3x5dBi Değiştirilebilir Fiyatı alıp test edip duruma göre iade edebilirsiniz.
100 metreden fazla mesafeden Airties 5443 modem ve TL-WR940N ile sorunsuz ve yüksek hızla bağlandım. Denenmiştir.
Yalnız yeni modem aldım ASUS DSL AC51. TP LİNK TL-WR940N ile uyum sağlamadı, bağlantı hatası veriyor. Modeminiz ASUS ise sizin de başınıza gelebilir.