Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü 3 katlı yaklaşık 180 M.2 bir eve taşınacağız. TT Modem en alt katta. Normalde 50Mbps olan internet orta katta 20, üst katta 1-2Mbps hızında. Taşınmadan router almak istiyorum. Taşınmadan bu iş bitsin istiyorum. Atacağım linklerdeki ürünler şehirdeki elektronik mağazalarında bulduğum modeller.
Router
ZYXEL NBG7510 AX1800 WiFi 6 4 Port Gigabit Router
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesh
www.mediamarkt.com.tr
www.vatanbilgisayar.com
Alt kattan yukarılara kablo çekmek istemiyorum. Attığım router kablosuz. Mesh cihazları da 2-2.2K arasında. Diyorum ki 2 tane bu routerdan alıp birini orta kata diğerini üst kata koyayım. Orta kattaki router üst kattaki router ve alttaki modem için köprü görevi görür mü yoksa en alta bağlanmaya çalışıp hızı azaltır mı?
Başka öneriniz var mı?
Router
ZYXEL NBG7510 AX1800 WiFi 6 4 Port Gigabit Router
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesh
ZYXEL Multy M1 Wifi 6 AX1800 Dual-Band 4 Port Mesh Router Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ZYXEL Multy M1 Wifi 6 AX1800 Dual-Band 4 Port Mesh Router Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kaza

ZYXEL MULTY U 300MBPS-866MBPS-866MBPS TRI-BANT WI-FI MESH KABLOSUZ-AC ROUTER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZYXEL MULTY U 300MBPS-866MBPS-866MBPS TRI-BANT WI-FI MESH KABLOSUZ-AC ROUTER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Alt kattan yukarılara kablo çekmek istemiyorum. Attığım router kablosuz. Mesh cihazları da 2-2.2K arasında. Diyorum ki 2 tane bu routerdan alıp birini orta kata diğerini üst kata koyayım. Orta kattaki router üst kattaki router ve alttaki modem için köprü görevi görür mü yoksa en alta bağlanmaya çalışıp hızı azaltır mı?
Başka öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: