Router mi alınmalı modem mi?

Ben10Ultimate

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tanrı Dağları
Herkese iyi sosyaller.
Modemimi değiştirmeyi düşünüyorum ama aklıma router alıp modemimi köprü olarak kullanma fikri gelip gidiyor. Şu anda kullanmakta olduğum modem TP-Link TD-W9970 v3.
Router mi alsam yoksa direkt modem mi alsam, hangisi daha verimli olur?

Router alırsam: Tp-Link typx Archer C80, AC1900 Mbps, MU-MIMO, 4 Gigabit LAN Bağlantı Noktası, Beamforming, WPA3, Ebeveyn Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Modem alırsam: Tp-Link Archer Vr300 Ac 1200 Mbps 4x5dbi Wifi Pro Sinyal Wireless Modem Yönlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mesh sistemi büyük evlerde internetin ulaşamadığı yerlerde kullanılır genelde. Böyle bir durum yoksa mükemmel bir modem önerisi yapabilirim. Keenetic Extra DSL. Biraz araştırırsan özelliklerini daha iyisini bulamayacağını anlarsın.

Hocam 4 yıldır Tp-Link archer vr300 kullanıyordum.Geçen gün yıldırım sebebiyle modem yandı.Akım korumak için önlem alırsanız iyi olur.

Hocam mesh sistemi büyük evlerde internetin ulaşamadığı yerlerde kullanılır genelde. Böyle bir durum yoksa mükemmel bir modem önerisi yapabilirim. Keenetic Extra DSL. Biraz araştırırsan özelliklerini daha iyisini bulamayacağını anlarsın.

Her yerde bu Keenetic modellerini övüyorlar hocam kullanıcısı mısınız?
Gerçekten hakkını veriyor sanırım bu marka. 😀

Hocam 4 yıldır TP-Link Archer VR300 kullanıyordum. Geçen gün yıldırım sebebiyle modem yandı. Akım korumak için önlem alırsanız iyi olur.

Her yerde bu Keenetic modellerini övüyorlar hocam kullanıcısı mısınız?
Gerçekten hakkını veriyor sanırım bu marka. 😀

2 yıldır kullanıyorum hocam. Mesh sisteminin hızı, anten gücü, mobil uygulaması, ısınmasına rağmen düşmeyen internet hızı, free domain hizmeti, ISS veri gizleme gibi çeşitli özellikleri var. Daha iyisi ancak Cisco olur.

Hocam o modemin nimet gibi olduğunu biliyorum ama bütçeyi aşıyor maalesef.

Hocam 4 yıldır TP-Link Archer VR300 kullanıyordum. Geçen gün yıldırım sebebiyle modem yandı. Akım korumak için önlem alırsanız iyi olur.

Şu anki kıytırık modemimle bile Schneider akım korumalı priz kullanıyorum hocam. Pimpirikliyim elektrik konusunda.

Son düzenleme:
Hocam o modemin nimet gibi olduğunu biliyorum ama bütçeyi aşıyor maalesef.

Şu anki kıytırık modemimle bile Schneider akım korumalı priz kullanıyorum hocam. Pimpirikliyim elektrik konusunda.

Telekom ekibi akımın DSL kablosundan geldiğini söyledi 😬.
Bir umut hattı izole etmelerini isteyeceğim. 😟

2 yıldır kullanıyorum hocam. Mesh sisteminin hızı, anten gücü, mobil uygulaması, ısınmasına rağmen düşmeyen internet hızı, free domain hizmeti, ISS veri gizleme gibi çeşitli özellikleri var. Daha iyisi ancak Cisco olur.
Az önce kurulumunu yaptım hocam.İlk olarak farkettiğim şey bu özelliklerin benim gibi basit bir kullacını için fazla olduğu 😅.
Ancak kurulumu, arayüzü, modemin sadeliği olsun sanki tam bir profesyonel işi gibi.Henüz yeni aldığımdan performans yorumu yapamıyorum ancak memnun olacağımdan eminim.Umarım fiber kullanma imkanını da bulurum bu modem ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı