3 381640 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 392 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar modem arıyordum. Mediamarkta TP-Link bir router gördüm. Router nedir? Modem olarak kullanılır mı? Router alsam evdeki modemim gibi kurulumunu yapıp kullanabilir miyim?
Arkadaşlar modem arıyordum. Mediamarkta TP-Link bir router gördüm. Router nedir? Modem olarak kullanılır mı? Router alsam evdeki modemim gibi kurulumunu yapıp kullanabilir miyim?
M mynespc Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #2 381640 dedi: Arkadaşlar modem arıyordum. Mediamarkta TP-Link bir router gördüm. Router nedir? Modem olarak kullanılır mı? Router alsam evdeki modemim gibi kurulumunu yapıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ürün özelliklerinde Modem/Router yazıyorsa kullanabilirsiniz.
381640 dedi: Arkadaşlar modem arıyordum. Mediamarkta TP-Link bir router gördüm. Router nedir? Modem olarak kullanılır mı? Router alsam evdeki modemim gibi kurulumunu yapıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ürün özelliklerinde Modem/Router yazıyorsa kullanabilirsiniz.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 6 Ağustos 2021 #3 381640 dedi: Arkadaşlar modem arıyordum. Mediamarkta TP-Link bir router gördüm. Router nedir? Modem olarak kullanılır mı? Router alsam evdeki modemim gibi kurulumunu yapıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Router modem olarak kullanılamaz routerın özelliği modemden gelen interneti kontrol edip dağıtmasıdır modem/router olarak geçen cihazlardan almanı öneririm.
381640 dedi: Arkadaşlar modem arıyordum. Mediamarkta TP-Link bir router gördüm. Router nedir? Modem olarak kullanılır mı? Router alsam evdeki modemim gibi kurulumunu yapıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Router modem olarak kullanılamaz routerın özelliği modemden gelen interneti kontrol edip dağıtmasıdır modem/router olarak geçen cihazlardan almanı öneririm.