Router modeme Ethernet bağlanır mı?

mamisgtl

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bizim evdeki modem farklı bir şey iş yerimizle ev yakın mesafe olduğu için babam uydu gibi bir şeyle dükkandaki interneti evede bağladı evde ona bağlanarak kullanıyoruz oyun oynarken sürekli ms çıkabiliyor ve modemde sadece 2 tane Ethernet girişi var ikisi de dolu uydu gibi dediğim cihazın aletiyle ben buna çoklayıcı takıpta bilgisayarıma bağlasam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Modem üzerinden Ethernet'i switch dediğimiz cihazlardan temin ederek bağlarsanız olacaktır.

Modem üzerinden Ethernet'i switch dediğimiz cihazlardan temin ederek bağlarsanız olacaktır.

Bunu düşündüm ama işte o aparat oraya girdiği için bir sorun olabilir diye sordum denemekte fayda var aslında.

Bunu düşündüm ama işte o aparat oraya girdiği için bir sorun olabilir diye sordum denemekte fayda var aslında.

Ethernet ile çıkıyorsanız ve DHCP servisi var ise modemde. Sorun olmaz. Siz PC de sonlandırmak yerine çoğaltıyorsunuz mantıken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…