Router nedir?

FlexTheFinest

Megapat
Dostlar selamlar.
Oyunda acayip derece jitter sorunu yaşıyorum. Bu durumu Gemini'a sorduğumda çözümün router almak olduğunu söyledi fakat 1000 Mbps fiber kullanıyorum. Zorunlu modem olduğu için değiştiremiyorum. Router nedir ne işe yarar?
Kullanacak olursam nasıl kullanmam gerekli? Bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selamlar.
Oyunda acayip derece jitter sorunu yaşıyorum. Bu durumu Gemini'a sorduğumda çözümün router almak olduğunu söyledi fakat 1000 Mbps fiber kullanıyorum. Zorunlu modem olduğu için değiştiremiyorum. Router nedir ne işe yarar?
Kullanacak olursam nasıl kullanmam gerekli? Bilgilendirir misiniz?

Router wifi menzilini genişletmek için kullanılıyor genelde.

Ethernet kablo kullanırsan sorunun çözülür modemin kalitesizse veya arada ki mobilya,duvar vesaire engeli çoksa sağlıklı oyun oynayamazsın zaten odana router koyman da saçma olur.

Router wifi menzilini genişletmek için kullanılıyor genelde.

Ethernet kablo kullanırsan sorunun çözülür modemin kalitesizse veya arada ki mobilya,duvar vesaire engeli çoksa sağlıklı oyun oynayamazsın zaten odana router koyman da saçma olur.
Hocam ethernet kablo ile kullanıyorum. Modem Süperonline'ın kurmuş olduğu modem. H3600P V9 modeli. Modem bilgisayarın hemen yanında rafın en üstünde bulunuyor açık bir şekilde.

Hocam ethernet kablo ile kullanıyorum. Modem Süperonline'ın kurmuş olduğu modem. H3600P V9 modeli. Modem bilgisayarın hemen yanında rafın en üstünde bulunuyor açık bir şekilde.

O zaman kablonda bir problem olması olası ethernet kablosu stabil verebiliyor olmalı.

Misal o kadar yakınsa şunla işini çözebilirsin diye düşünüyorum kaliteli kablo.

O zaman kablonda bir problem olması olası ethernet kablosu stabil verebiliyor olmalı.

Misal o kadar yakınsa şunla işini çözebilirsin diye düşünüyorum kaliteli kablo.
Hocam alıp denerim. BufferBloat değerleri ile ilgili bilgin var mıdır peki ?
Test yaptığımda genel değerlerin iyi olduğu sadece Gaming kısmında uyarı olduğunu gösteriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı