B Batuhan Görkem Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #1 Başlıkta belirttiğim gibi router nedir? Modemin üzerine konulan çubuk gibi şeyler mi? Ne işe yarar?
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2014 #2 Değil, modemin arkasındaki veri portları yetersizse veya WI-FI uzağa gitmeyince kullanılan modeme benzeyeni bi' kutu.
Değil, modemin arkasındaki veri portları yetersizse veya WI-FI uzağa gitmeyince kullanılan modeme benzeyeni bi' kutu.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #3 Hocam tam anlayamadım. Şimdi benim modem çok fazla yayamıyor interneti. Yani modemi çöpe atıp modem niyetine kullanılan router mi almak gerekiyor?
Hocam tam anlayamadım. Şimdi benim modem çok fazla yayamıyor interneti. Yani modemi çöpe atıp modem niyetine kullanılan router mi almak gerekiyor?
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2014 #4 Yeni modem alın daha iyidir. Routerlar daha çok işyerleri ve ortak internet kullanım alanları içindir.
Yeni modem alın daha iyidir. Routerlar daha çok işyerleri ve ortak internet kullanım alanları içindir.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #5 agile. dedi: Yeni modem alın daha iyidir. Routerlar daha çok işyerleri ve ortak internet kullanım alanları içindir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
agile. dedi: Yeni modem alın daha iyidir. Routerlar daha çok işyerleri ve ortak internet kullanım alanları içindir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 6 Haziran 2014 #6 Router o değildir yanlış bilgilendirmeyin kardeşim. Router kablo ile gelen interneti wifi ile paylaştırır sizin dediğiniz repeater. Repeater varolan wifi ağını aynı ssıd üzerinden aynı şifre ile kapsama alanını buyutur.
Router o değildir yanlış bilgilendirmeyin kardeşim. Router kablo ile gelen interneti wifi ile paylaştırır sizin dediğiniz repeater. Repeater varolan wifi ağını aynı ssıd üzerinden aynı şifre ile kapsama alanını buyutur.
veli Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 50 6 Haziran 2014 #7 Router cogu kablosuz adsl modemlerde mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2014