Router önerisi

Schutz

Hectopat
Arkadaşlar dün TTNET'ten kurtuldum ve Superonline dünyasına giriş yaptım. Kurulumda WI-FI6 destekli bir modem kullandılar. Ben evimde kamera sistemi kullanıyorum ve zamanında oturduğum katın bina boşluğuna kurulumlar yapılmıştı ve modemi de oraya koyup kamera sistemini Ethernet kablosu ile modeme bağlamıştık. Haliyle evin bazı bölümlerinden (mutfak-oturma odası) internet çok az çekiyordu ve modem değiştiği, fibere geçtiğim halde durum yine aynı oldu. Odamdan 90Mbps internet alabiliyorken mutfak ve oturma odasında değişken olarak 5-10-15Mbps hız görüyorum ve ev arkadaşlarımdan bazıları oturma odasında çalışıyorlar.

Modemi evin içerisine alsak kamera sistemine kablosuz router bağlasak nasıl olur yoksa modemi ellemeyip kablosuz routeri evin içerisine mi koyalım? Eğer modemi eve alırsak sadece 1 tane Ethernet kablosunu bağlayabileceğimiz kablosuz bir alet gerekiyor kamera sisteminin çalışması için ama eve alırsak maalesef güzel bir şey almamız gerekecek.

Cihaz önerisi ve ne yapmamız gerektiğini aşağıya yazarsanız sevinirim, teşekkür ederim.
Şöyle bir ürün buldum arkadaşlar https://www.hepsiburada.com/everest...ps-router-wifi-range-extender-p-HBV00000GLCCW ne dersiniz?

Modemi evin içerisine almak arkadaşlarıma daha mantıklı geldi çünkü onların baktıkları repeaterler 450-500TL civarında tutuyordu ve onlar 100-150 hadi MAX200 TL olsun böyle bir şey alalım kamera çalışsın deyip kamera sistemi için router alma taraftarı oldular. Ben yine de önerilerinizi bekliyorum ki elimizde birden fazla görüş olsun ona göre hareket edelim.
Güncel

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı