CryDrivo Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #1 Evin arka odalarında yetersiz kalan Wi-Fi için router almaya karar verdim. Uygun bulduğum 3 cihaz var. Aklımda WR940N modelini almak var. Tecrübesi olan veya cihazlar hakkında bilgisi olanların tavsiyesini bekliyorum. ASUS RT-N12+ N300-VPN-Router-Access Point-Repeater Fiyatı (Satıcı: Vizyon bilgisayar) TP-LINK TL-WR940N 450Mbps Kablosuz Access Point / Menzil Genişletici / Router ( OUTLET ) Fiyatı ve Özellikleri (Ortalama fiyatı 150-160 TL arasında ama Teknosa indirimle 107 TL fiyata sunmuş.) Tp-Link TL-WR840N N300 Wi-Fi Router Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Tp-Link TL-WR840N N300 Wi-Fi Router en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Tp-Link TL-WR840N N300 Wi-Fi Router incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! www.gittigidiyor.com (Satıcı: Teknosa) Kullandığım modem: Tp-Link TD-W9970.
Evin arka odalarında yetersiz kalan Wi-Fi için router almaya karar verdim. Uygun bulduğum 3 cihaz var. Aklımda WR940N modelini almak var. Tecrübesi olan veya cihazlar hakkında bilgisi olanların tavsiyesini bekliyorum. ASUS RT-N12+ N300-VPN-Router-Access Point-Repeater Fiyatı (Satıcı: Vizyon bilgisayar) TP-LINK TL-WR940N 450Mbps Kablosuz Access Point / Menzil Genişletici / Router ( OUTLET ) Fiyatı ve Özellikleri (Ortalama fiyatı 150-160 TL arasında ama Teknosa indirimle 107 TL fiyata sunmuş.) Tp-Link TL-WR840N N300 Wi-Fi Router Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Tp-Link TL-WR840N N300 Wi-Fi Router en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Tp-Link TL-WR840N N300 Wi-Fi Router incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! www.gittigidiyor.com (Satıcı: Teknosa) Kullandığım modem: Tp-Link TD-W9970.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #2 Bence Tp-link ADSL Modem Fiyatları & Modelleri - Teknosa Tp-link ADSL modem fiyatlarını Teknosa'dan keşfedin. Maksimum hızda internet bağlantısı sunan Tp-link ADSL modem çeşitleri için hemen tıklayın! www.teknosa.com
Bence Tp-link ADSL Modem Fiyatları & Modelleri - Teknosa Tp-link ADSL modem fiyatlarını Teknosa'dan keşfedin. Maksimum hızda internet bağlantısı sunan Tp-link ADSL modem çeşitleri için hemen tıklayın! www.teknosa.com