Router olarak kullanılan TP-Link modemin arayüzüne nasıl girilir?

hengin

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar.
Evimde Kablonet kullanıyorum. Yerel ağda dosyalarımı daha hızlı aktarabilmek için elimde olan TP-Link VR400 modemimi WAN girişinden bir lan kablosu ile bağladım. Ama burada bir sorun oldu. 192.168.0.1 yazınca Netmaster modemin arayüzüne girebiliyorum. Ancak TP-Link modemin adresi olan 192.168.1.1 yazınca yine beni Netmaster modemin arayüzüne yönlendiriyor. TP-Link modemin arayüzüne nasıl girebilirim?

Hocam benim bildiğim router için böyle bir şey yok. Modem arayüzünde router gözükür. Çünkü router bağlantı alır ve dağıtır. Esas kontrolcü modemdir.

@Yener K. Evet esas kontrolcü modemdir ama router arayüzüne giremediğim için wifi şifresi ve ismi gibi ayarlardan mahrum kaldım.

Hocam peki router için programı kurmayı denediniz mi? Belki program ile girebilirsiniz.

Hocam TP Link modeme, Wifi ile değil de Ethernet kablosu ile bağlan. Sonra 192.168.1.1'i yaz. Bu şekilde denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…