RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 17 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ZTE marka modem ve Türk Telekom interneti kullanıyorum fakat odadan odaya çekmiyor. Router almak istiyorum fakat herhangi bir bilgim yok. Maksimum 250 TL olacak şekilde router tavsiyesi verebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Arkadaşlar ZTE marka modem ve Türk Telekom interneti kullanıyorum fakat odadan odaya çekmiyor. Router almak istiyorum fakat herhangi bir bilgim yok. Maksimum 250 TL olacak şekilde router tavsiyesi verebilecek var mı?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 17 Mart 2021 #2 Kablo çekebilir misiniz, İki cihaz arasında yoksa repeater mı istiyorsunuz?
RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 17 Mart 2021 #3 Recx and Flex dedi: Kablo çekebilir misiniz, İki cihaz arasında yoksa repeater mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kablo çekmek istemiyorum. Sinyal gücü odadan odaya zayıflıyor, aynı gücü almak için router veya repeater fark etmez alabilirim.
Recx and Flex dedi: Kablo çekebilir misiniz, İki cihaz arasında yoksa repeater mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kablo çekmek istemiyorum. Sinyal gücü odadan odaya zayıflıyor, aynı gücü almak için router veya repeater fark etmez alabilirim.