f12wx
Hectopat
Modem yan odada ben de masaüstü PC alacağım alacağım anakartta Wi-Fi özelliği yok ve router odaya koyup Ethernet kablosu ile bağlayacağım ya da Wi-Fi adaptör ile çözeceğim, hangisi daha iyi olur? USB adaptör alırsam 2 tane almam gerekiyor çünkü kardeşimle bilgisayarlar yan yana. USB adaptör 335 TL router 630 TL sizce hangisini almak mantıklıdır? Hem de router kullanmayı bilmiyorum nasıl bir şey ne gibi avantajları veya dezavantajları var? Yardımcı olursanız sevinirim.
www.epey.com
www.akakce.com
Önerebileceğiniz başka adaptör veya router varsa o da olur ben bunları buldum. Bu linkteki router ve adaptör nasıl sizce alınır mı?

Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Router
Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Router detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
TP-Link TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 335,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önerebileceğiniz başka adaptör veya router varsa o da olur ben bunları buldum. Bu linkteki router ve adaptör nasıl sizce alınır mı?
Son düzenleme: